Askja Reizen De rondreisaanbieder

Reviews Askja Reizen

8,1
8,4 Algemene ervaring
8,0 Boekingsproces
7,9 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,1 Vervoer
7,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 17

Cambodja en Vietnam (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Natasja van Bragt op 15 november 2017

Ze maken de reis erg persoonlijk. Helemaal top. Ze zijn ook bereikbaar met vragen als je al op reis bent. Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben. Luisteren erg goed naar je wensen. Gewoon onbezorgd op vakantie kunnen gaan.

Bezochte landen

  • USA
  • sri lanka
  • vietnam
  • cambodja
  • namibie
  • botswana
  • zuid afrika
  • chili
  • rusland
  • swasiland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige, unieke locaties tijdens onze fantastische reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Tanja Dijkstra op 12 november 2017

Samen met onze reisagente onze rondreis samengesteld. Ze weten waar ze het over hebben en welke locaties je zeker moet bezoeken. Alles was tot in de puntjes verzorgd (papieren, informatie, kaarten en boekjes). We hebben geweldig mooie en unieke locaties gehad om te overnachten. Zelf zouden we die nooit gevonden hebben.

Echte aanrader: Shindzela Tented Safari Camp. Een kleinschalig kamp zonder hekken in Timbavati Park. Hier hebben we gamedrives gedaan en de dieren van heel dichtbij gezien.

Pluspunten Askja Reizen

  • Unieke en mooie locaties om te overnachten
  • Persoonlijk contact en advies
  • Goede communicatie en service
  • Staan altijd voor je klaar
  • Klant is hier echt koning

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Swaziland
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Betrouwbare reisorganisatie die bijzondere reizen aanbiedt! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marion Kuyper op 08 november 2017

Met Askja Reizen dit keer naar Canada geweest. Deze reisorganisatie biedt bijzondere, avontuurlijke reizen aan. Alles wordt goed geregeld en ze zijn goed bereikbaar voor vragen. Ook ter plekke is alles goed geregeld zodat je onbezorgd van je welverdiende vakantie kunt genieten.

Pluspunten Askja Reizen

  • Groot aanbod bijzondere reizen
  • Avontuurlijke reizen
  • Goed bereikbaar
  • Enthousiaste en behulpzame medewerkers

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Droomreis (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Marion van Koppen op 30 oktober 2017

Ik zocht een outdoor-reis met een internationale groep met kamperen en fietsen in Nieuw-Zeeland als uitgangspunt. Askja was hierin een unieke aanbieder.
Ik heb een direct en persoonlijk contact gehad met de Nieuw-Zeelandspecialist van Askja. Mijn vragen zijn professioneel beantwoord en ik kon zodoende goed voorbereid aan mijn reis beginnen.

7,2
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
5 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Askja Reizen

  • Unieke mogelijkheden
  • professioneel advies

Minpunten Askja Reizen

  • de reisspecialist ook zelf de reis laten ervaren. Dat maakt het contact nog professioneler.

Bezochte landen

  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Liesbeth Peursem op 27 jan. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Cor ten Hove op 27 jan. 2017
6,8

7

Algemene ervaring

6

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

6

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Angeline Peelen op 25 jan. 2017
8,3

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Corine Bouwknegt op 24 jan. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Saskia Bast op 19 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Natasja van Bragt op 19 jan. 2017
9,0

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Judith van Bragt op 19 jan. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Roel Veldman op 19 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Aglaja Gerrits op 16 jan. 2017
9,2

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Gert Heerebrugh op 16 jan. 2017
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ria de mos op 16 jan. 2017
8,5

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Annie van Loon op 16 jan. 2017
7,6

7

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

7

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anne-Malou van der Wiel op 16 jan. 2017
7,6

7

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

7

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anne-Malou van der Wiel op 16 jan. 2017
7,6

7

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

7

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Dirk Vis op 18 dec. 2016
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door dieles Stolk op 23 okt. 2016
7,8

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit