Travelnauts --

Reviews Travelnauts

8,9
9,1 Algemene ervaring
9,2 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
9,2 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 9
  • Aantal waarderingen: 13

Zeer professioneel (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Miranda van den Berg-Tersteeg op 10 november 2018

Zeer professionele organisatie, snel en goede communicatie. Maakte hun beloftes waar. Denken goed mee en komen met leuke ideeen voor uitbreiding op je reis. Zoeken leuke en speciale accomodaties die zeer geschikt zijn voor kinderen.

Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers

Ze maken de reis zo kloppend voor je dat het voelt alsof ze familie van je zijn. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Masja Noordhoek op 08 oktober 2018

Ze zijn zeer persoonlijk. Het voelt alsof ze echte vrienden van je zijn en je door en door kennen.
Alles tot in de puntjes geregeld.
Veel contact voor de reis. Ook tijdens steeds heel goed bereikbaar.het begint met een heel mooi boekwerk op maat van jouw te maken reis. Een cadeautje voor de kids.
Overal staan mensen voor je klaar tijdens je reis.
We zijn nu 3 x met ze weggeweest. Voor ons geen andere meer.
Nadelen ken ik niet.
Mooie accommodaties van budget tot luxe, net wat je zoekt.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • leuke accomodaties
  • erg kindvriendelijke reizen op maat gemaakt
  • alles heel goed geregeld

Bezochte landen

  • curacao
  • bonaire
  • maleisie
  • bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch! (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Viola Krop-Draaijer op 07 oktober 2018

Persoonlijk, prima contact, goede afspraken maken. Bij eventuele problemen snel contact en snel oplossingen. Past schema en alles aan op ons, dus erg persoonlijk. Ruimte voor nadenken en erop terugkomen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • persoonlijk

Minpunten Travelnauts

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • thailand
  • nieuw zeeland
  • AustraliĆ«
  • hong kong
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ultieme reis op maat (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Simone van Bokkem op 07 oktober 2018

Travelnauts is de eerste reisorganisatie die echt met ons meedenkt: een pakketreis hebben wij helemaal op maat kunnen maken, hotels gewisseld voor campings, hotellocaties gewisseld, niets was te veel. Elke keer kregen we uitgebreid een nieuw concept voorstel van de mensen van Travelnauts. Klantvriendelijkheid ten top. Zelf samenstellen zou meer tijd en energie kosten en je komt zeker niet goedkoper uit!

8,4
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • Maatwerk
  • Prima communicatie
  • klantvriendelijkheid

Minpunten Travelnauts

  • ook rondreizen in Europa aanbieden zou fijn zijn
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heerlijk Amerika (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Thea van Lotringen op 30 september 2018

Heldere communicatie, zakelijk en persoonlijk. Je krijgt korting na de 1e boeking. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Prettig om de organisatie van een fly drive rondreis van 3 weken met een gerust hart uit handen te kunnen geven, m.n. omdat er een kind bij was.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • het boek met tips

Minpunten Travelnauts

  • nvt

Bezochte landen

  • Amerika
  • , Westkust
Aangeraden voor: Gezinnen

Specialist in rezien met kinderen (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Patricia Doelitzsch op 29 januari 2018

Alles goed geregeld van te voren. Persoonlijk contact. Bepaalde accommodatie viel wat tegen. Op zich wel duur, maar alles wordt geregeld en dat is wel fijn als je voor het eerst naar een land als Cuba gaat.

7,6
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • Reis op maat en persoonlijk advies

Minpunten Travelnauts

  • Value voor money matig

Bezochte landen

  • Cuba
  • ZuidAfrika
  • Costa Rica
  • USA
  • Namibie
  • Botswana
  • Zimbabwe
Aangeraden voor: Gezinnen

Genieten in het kwadraat! (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Chris Schroers op 28 december 2017

Geweldige rondreis gemaakt Westkust USA.
Medewerkers Travelnauts denken mee, regelen mee en zorgen mee voor een onvergetelijke ervaring. Ook als er iets tijdens de reis is staan ze met raad en daad voor je klaar. Top!

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travelnauts

  • Bijzondere tips
  • Persoonlijke benadering
  • Zeer klantvriendelijk
  • Meedenkend

Minpunten Travelnauts

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Rusland
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige service (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door John Olde Olthof op 15 november 2017

In de voorbeiding waren we al onder de indruk van de service die we ervaarden. We ontvingen een gedetailleerd route boek en op elke vraag die we stelden werd snel en vakkundig ingegaan.
Bij vertrek kregen we te maken met een 24-uurs vertraging. Travelnauts reageerde attent en regelde de wijzigingen, die we doordat we wilden schuiven met ons reisschema i.v.m. de vertraging, probleemloos.
Tijdens de reis werd er nog contact gezocht of dat allemaal goed verliep en of ze nog iets konden betekenen.

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers

Gezinsreis naar Thailand (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Melanie Bos op 05 november 2017

Travelnauts is een hele prettige reisorganisatie welke gespecialiseerd is in het reizen met kinderen. Persoonlijk en snel, correct contact.
Luisteren goed naar de wens van de klant en gaan daarmee aan de slag.

Pluspunten Travelnauts

  • Betrouwbaar en correct.
  • komen afspraken na
  • luisteren goed naar de klant.

Minpunten Travelnauts

  • geen verbeterpunten

Bezochte landen

  • Thailand
  • Afrika
  • Bali
  • Sri Lanka
  • Amerika
  • Kenia
Aangeraden voor: Gezinnen
Waardering door Eva Van de Winckel op 08 okt. 2018
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Mouchette Verhoeven-de Wit op 07 okt. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ralf Buteijn op 07 okt. 2018
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anouk Donkers op 25 sep. 2018
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Mandy de Haas op 27 jan. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marina Aberkrom op 27 jan. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Heidi Verhoeven op 27 jan. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit