Win boek ‘Donald Trump is niet gek’ NoordAmerika.nl
Like ons op Facebook

Win boek ‘Donald Trump is niet gek’ - NoordAmerika.nl

De Nederlandse Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam vertellen in hun boek Donald Trump is niet gek op heldere wijze over het Amerikaanse verkiezingssysteem. In het boek gaan ze terug in de tijd én blikken ze vooruit op de aankomende verkiezingen in 2020. Ze analyseren onder andere de rol van de media, het schommelende kiezersgedrag en brengen sterke verhalen over kandidaten en campagnes aan het licht. 

Sinds 20 januari 2017 mag Donald Trump zich de 45e president van de Verenigde Staten noemen. Máár de presidentsverkiezingen van 2020 zijn vlak om de hoek. Zijn Trumps dagen in het Witte Huis geteld? Of gaat hij nog vier jaar vol maken? En ligt er concurrentie op de loer? Maarten en Victor beantwoorden naar aanleiding van onderzoek en hun eigen visie alle antwoorden op die vragen in Donald Trump is niet gek.   

Zó maak je kans om te winnen:

Volg jij de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de voet én wil je graag alles weten over de aankomende verkiezingen? Dan heb je geluk! Wij mogen van Uitgeverij de Kring twee exemplaren weggeven van Donald Trump is niet gek. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Wat zou je veranderen als je voor één dag de president van Amerika was? 

 
Like deze pagina
Sponsors