Like ons op Facebook

Win boek: Roaming America: Een roadtrip langs alle Amerikaanse nationale parken - NoordAmerika.nl

Iedereen droomt van een roadtrip door het wilde westen, langs de bruisende oostkust en naar het diepe zuiden. Fotografen Renee en Matthew Hahnel maakten deze droom waar! In zeven maanden bezochten zij alle Amerikaanse nationale parken. Met een kleine garderobe, simpele maaltijden en een camper als  tweede huis reisden zij door 39 staten. 

In Roaming America vertellen de professionele fotografen hun bijzondere verhaal. Gepaard met spectaculaire beelden van de besneeuwde Rocky Mountains en het tropische Amerikaans-Samoa. Na dit avontuur stond er meer dan 40.000 kilometer op de kilometerteller, zetten ze honderden voetstappen en hadden ze 26 vluchten achter de rug. In het boek lees je alles over hoe je een reis van zeven maanden plant. De meest onderschatte parken, mooiste wandelroutes en tips voor het camperleven komen aan bod. 

Zó maak je kans om te winnen:

Wil jij alles weten over deze ultieme rondreis door Amerika? Wij mogen van Uitgeverij Lannoo drie exemplaren van het boek Roaming America weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Wat is jouw favoriete Amerikaanse natuurpark?

 

 
Like deze pagina
Sponsors