NoordAmerika.nl Drie dagen dansen en muziek

Drie dagen dansen en muziek

22 juli 2016 door Victorine Sandkuyl

Trek je dansschoenen maar vast uit de kast, want op 19 augustus is het zover, dan gaat het Salmon Arm Roots & Blues Festival weer van start. Aan de rand van het Shuswap meer vind je op de zes verschillende podia een keur aan nationale en internationale artiesten. 

Op het festival kun je allerlei soorten muziekgenres horen, van folk en blues tot electronica. Dit jaar zullen artiesten als Shawn Colvin & Steve Earle, Whitehorse, Matt Andersen, Great Lake Swimmers en nog vele anderen hun opwachting maken. Naast muziek vind je op het festivalterrein ook vele foodtrucks, een ambachtsmarkt, een paar biertuinen, een speciaal gedeelte voor kinderen en diverse workshops. 

Kamperen 

Het festival duurt drie dagen en als je je eigen tent meeneemt, kun je op de speciale camping kamperen. De omgeving van het festival is ongekend mooi, als je ’s ochtends je tent openritst heb je een prachtig uitzicht op het Shuswap meer en de omliggende bergen. 

Toegang

Er zijn nog steeds toegangsbewijzen te koop via de website. Als je je kaartje voor 5 augustus bestelt, kosten ze $169 per stuk. Daarna loopt de prijs op tot $189. Op de website van het festivalvind je alle overige informatie die je nodig hebt, mocht je het driedaagse muziekfestival willen bezoeken. 

Bekijk hieronder videobeelden van het Salmon Arm Roots & Blues Festival 2013.

Sponsors