Canada
9,0
9,4 Algemene ervaring
9,4 Beziens­waardigheden
8,4 Steden of plaatsen
9,3 Locals
9,3 Veilig
9,9 Natuur
8,1 Stranden
8,3 Klimaat

Canada

door Charlotte de Vries

Het op één na grootste land ter wereld is gelijk een van de mooiste. Canada strekt uit over piekerige delen van de Rocky Mountains, weerspiegelende ijsvlaktes en de machtige Niagara Falls. Het natuurschoon van Canada is eindeloos.

Ook voor cultuursnuivers is Canada een juweeltje. Canada's ontstaansgeschiedenis ontdek je in victoriaans Charlottetown, een Frans historisch stadscentrum in magnifiek Québec en pittoresk Saskatoon. De grootste stad van Canada is multicultureel Toronto en de meest leefbare is Vancouver, vlakbij de ijzige Whistler Mountain. De beste jazz luister je in Europees Montréal. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Canada.

De mooiste bezienswaardigheden van Canada

Canada is een smeltkroes van culturen en tradities. In de moderne stad Calgary vindt het grootste rodeofestival ter wereld plaats en in Edmonton een gigantisch theaterfestival. Eskimo's kom je tegen in Iqaluit en goudzoekers in Dawson City.

Vanaf vrijwel alle steden maak je ook fantastische natuurwandelingen. Nova Scotia is het meest geliefd onder de hikers door haar ligging aan de ruige oostkust. Vlakbij ligt New Brunswick, waar het verschil tussen eb en vloed wel zestien meter kan zijn.

Canada's witte en groene natuur

De mooiste natuur ontdek je echter in Canada's absurd grote natuurparken. In het westen ligt het bekende Banff National Park, dat met 6.641 vierkante meter uitspreidt over de Rocky Mountains, turquoise meren en gletsjers. Nog groter en nóg mooier is het Jasper National Park. Ondergrondse rivieren, ravijnen, helderblauwe meren, enorme bergen en kloven tekenen dit beeldschone park.

Helemaal in het oosten ligt het niet te missen Bruce Peninsula National Park. Dit dichtbegroeide natuurpark ligt rond het ijskoude, blauwgroene water van Georgian Bay. Vlakbij bezichtig je de monumentale Niagara Falls.

Wilde dieren spotten in Canada

In de schitterende Canadese natuur vinden uiteraard veel wilde dieren hun thuis. Loodzware ijsberen kom je tegen bij het dorpje Churchill. Orka's spotten kan op een catamaran vanaf Vancouver Island. Langs het eiland Newfoundland zie je walvissen en in het stadje Yellowknife sleuren sledehonden je mee over ijsvlaktes. Zoals we al zeiden: de schoonheid van Canada is eindeloos.

Like deze pagina

Reizen Canada

Meer Canada

Reviews Canada

Lifetime experience (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Trudy Pit op 25 mei 2017

Wie van natuur houd is Canada de place to be.
De Rockies zijn echt prachtig.
Helaas hadden wij geen camper gehuurd, en vooraf motels gereserveerd.
Achter af liever een camper gehuurd, heb je toch meer vrijheid, en reserveren is niet echt nodig.
De locals zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

8,8
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
8 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Minpunten Canada

 • Niet in het hoogseizoen.
Ultieme tip: Blaeberry mountain lodge, Golden
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

In Canada ligt mijn ❤ (bezocht in augustus 2014)

Review geschreven door Miranda Bakker op 25 mei 2017

Ik heb 8 jaar in Canada gewoond , nog elke dag spijt dat we terug verhuisd zijn naar nederland
Tip voor reizigers die nog gaan , neem der de tijd voor en je zult deze reis nooit meer vergeten .
Mijn ❤ heb ik gegeven aan Canada
Ik heb er nog steeds familie wonen en mis ze allemaal

Pluspunten Canada

 • alles

Minpunten Canada

 • het word allemaal wel prijziger
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Kippenvel. (bezocht in juli 2010)

Review geschreven door Wim Stolwerk op 24 mei 2017

Fantastisch land met ruimte en imposante natuur. Zelf rondreis gemaakt door Newfoundland met varen in een Zodiac naast duikende en opduikende potvissen als absoluut hoogtepunt. Kippenvel! Unieke ervaring!
De andere hoogtepunten de schitterende landschappen, de Jan van Gent kolonie op Cape St. Mary, de vele mogelijkheden om walvissen en zeearenden te spotten langs de kust en de koddige papagaaiduikers bij Elliston en Bay Bulls.

Pluspunten Canada

 • Gastvrij
 • betaalbaar
 • natuur
 • dieren

Minpunten Canada

 • Geen
Ultieme tip: "Whale Watching" vanuit Trinity in Newfoundland met Sea of Whales in een Zodiac voor max. 8 personen. Je zit dus laag boven het water en dat biedt een unieke ervaring.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Canada (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Margo Kraats op 23 mei 2017

Als je aan de oost kust van Canada bent mag je de Niagara watervallen niet over slaan. Dit is indrukwekkend en mooi! Neem ook een boottocht op de vernieuwde boten the Blowhorn! Dit is een fantastische ervaring!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Canada

 • mooie natuur zeer vriendelijk schoo

Minpunten Canada

 • geen
Ultieme tip: Als je dan toch bij de Niagara watervallen bent bezoek ook het stadje er om heen. Zeker als er kinderen in het gezelschap zitten bezoek dan The Rain forst.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een plek waar je terug wilt komen!! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Nadine Commandeur op 22 mei 2017

Canada is geweldig., het is heel simpel. De natuur is prachtig, de mensen zijn er oprecht aardig, het leven is er makkelijk, en ga zo maar door. Het is een land waar je zowel als stel of als gezin kan gaan reizen, van jong tot oud. Ga je naar plekken als Lake Louise en Lake Moraine in Banff National Park (die ene van de foto van een meer en rotsen met blauw water dat iedereen gebruikt op zijn/haar reispagina), dan krijg je met toeristen te maken. En natuurlijk, dat is mooi. Maar ga je echter door naar the "off beaten tracks", krijg je te maken met de natuur zoals Canada bedoeld is. Beren, wolven, een moose, berggeiten, walvissen en bevers je ziet het allemaal. Sky is the limit. Je kan er bergbeklimmen, hiken, varen, kanoën, ijs-klimmen en ga zo maar door. Wil je wat meer luxe, kan je in natuurlijke warmwaterbronnen heerlijk ontspannen. Daarnaast kan je in een metropool stad als Montreal of Toronto je ook zeker goed vermaken. Van Vancouver Island tot Nova Scotia, elk stukje is weer anders in dit veelzijdige land. En om elke stukje te ontdekken heb je veel tijd nodig, maar het is het allemaal waard!

9,1
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Canada

 • Geweldige natuur
 • Aardige locals
 • Vancouver Island
 • Cape Brenton
 • Jasper National Park
 • Mount Robson National Park

Minpunten Canada

 • Eten is veel hetzelfde boodschappen zijn duur
 • quebec is wel echt heel "frans"
 • er wordt vaak een te hoge fooi verwacht
Ultieme tip: Cape Brenton op Nova Scotia is een geweldig natuurpark en nog ongerept, weinig toeristen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Rocky's West Canada (bezocht in augustus 2013)

Review geschreven door Sytze de Bruine op 22 mei 2017

De rondreis van Calgary/ Banff/ Lake Louise/Jasper Via de Columbian Icefields is mooi en indrukwekkend. Met een beetje geluk kun je er vele dieren zien zoals edelherten/ elanden/ grizzly en/of zwarte beren

Ultieme tip: Neem de tijd en plan niet te veel
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis West-Candada (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Priscilla van der Voort op 21 mei 2017

Canada is een prachtig land met adembenemende bergen, heldere meren, ontzettend veel gave watervallen, beren en veel meer wilde dieren.

De temperaturen kinnen heel erg uiteenlopen en prachtige wandelingen zul je zeker niet te kort komen. Zeker een land om naar terug te keren.

Pluspunten Canada

 • veel te zien
 • veel te doen
 • aardige mensen
 • prachtige natuur
 • bergen
 • sneeuw en zon
 • natuur
 • watervallen
Ultieme tip: Geniet van alles wat je kan zien en doen in dit prachtige land. Mocht je in de buurt zijn van Lake Paul. Dan is dit echt een aanrader.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Campertrip door BC, Canada (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Anton Prins op 21 mei 2017

Al meerdere keren een campertrip gedaan door BC in West Canada. Wat ons daar vooral trekt is de enorme ruimte, de rust en het vrije gevoel. Daarnaast zijn over het algemeen de mensen heel vriendelijk en behulpzaam. Met name als je op een Provincial Park staat tref je gelijkgestemde mensen die altijd in zijn voor een praatje. Ditzelfde geldt als je in wegrestaurantjes gaat eten of wat drinken. We hebben ook dikwijls contact gehad met mensen die geëmigreerd zijn, ook uit Nederland. De natuur is geweldig, fantastisch als er een beer voor je camper over de weg wandelt. Fantastisch ook als je in een Provincial Park staat en het is in de nacht doodstil en je hoort alleen een coyote huilen. Deze parken hebben in het algemeen heel goede voorzieningen, de campers staan ver uit elkaar en er komt met regelmaat een parkwachter langs. Er is meestal een tapwatervoorziening en een toilet. Dit is een houten hok met daarin een betonplaat, toiletpot er op en daaronder een heel diep gat. Maar wordt wel heel goed, dagelijks schoongehouden. Wij staan liever op dit soort parken dan op de reguliere campings met allerlei voorzieningen, hier staan de campers meestal op een rijtje en dat is niet wat we willen, en uiteindelijk heb je alle voorzieningen in de camper. Wij reizen altijd op ons zelf. We bespreken dit altijd bij reisbureau Mundisol in Etten-Leur. Zij regelen voor ons de retourvlucht, het hotel, de camper en alle papierwerk er omheen. Is altijd al perfect geregeld. Wij vinden het geweldig en zouden het iedereen aan willen raden.

Pluspunten Canada

 • ruimte
 • rust

Minpunten Canada

 • geen
Ultieme tip: Canada heeft heel veel geweldige natuur. Voor ons is het Wells Gray park" één van de voorkeursplaatsen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Canada, on tour (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Corjan Rink op 21 mei 2017

Omdat Canada zo'n groot land is, is het moeilijk om te beslissen waar naartoe te gaan. In 2016 zijn we naar het westen geweest en hebben oa. de parken Banff en Jasper bezocht. Wat een fantastische natuur. De bossen, de wilde dieren, de wandelingen (zelfs zonder andere toeristen ;-), de uitzichten. Zelfs als het bewolkt is of sneeuwt dan nog is het een grote ontdekkingstocht. En in juni is het nog niet zo druk, waardoor alles goed toegankelijk is. Een geweldige ervaring om naar de Rocky te zijn geweest. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dit jaar gaan we naar de oostkust.

7,0
7 Algemene ervaring
6 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
5 Locals
8 Veilig
9 Natuur
6 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

 • Vooral ruimte
 • natuur
 • toronto
 • stadsleven
 • afwisseling

Minpunten Canada

 • Lang rijden
 • mensen zijn op zichzelf
 • leven is duur
Ultieme tip: In Toronto zitten geweldige eettentjes, maar het leukst is om te eten Sint Lawrence Market. Daar kun je van alles eten en proeven.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canadaantrekkelijk (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Huib Breedijk op 21 mei 2017

3 weken rondgetrokken door West-Canada. Begonnen in Vancouver en met de klok mee gereden richting Whistler, Banff, Jasper en toen richting Kamloops en Vancouver Island. Wat een prachtland, vriendelijke mensen, heerlijk eten en overweldigende flora en fauna. Dat gevoel dat je krijgt als je een beer op nog geen 5 meter van de auto ziet lopen en een roedel wolven een stuk verderop de weg ziet oversteken is onbeschrijfelijk. Het is moeilijk kiezen om een mooiste foto te selecteren, je kunt er bezig blijven met foto's schieten.
Boek die reis naar Canada, regel een hogere huurauto en laat het land en alle inwoners je omarmen. Haal 's morgens een koffie op bij Tim Hortons en geniet!

Pluspunten Canada

 • ongerepte natuur
 • rust
 • Vancouver
 • Whistler
 • dieren
 • eten
 • Vancouver Island
 • Beren
 • Wolven
 • Suspension Bridge

Minpunten Canada

 • tijd tekort
 • vastgestaan door lawinegevaar
Ultieme tip: Rijden over de Ice-field Parkway
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

West Canada (bezocht in juni 2011)

Review geschreven door Helmut van Pelt op 21 mei 2017

De westkant van Canada lednt zich enorm voor natuurliefhebbers. Mooie lanschappen wisselen elkaar af en ook de diversiteit aan wildlife is geweldig. Neem daarbij de vriendelijkheid van de inwoners en je hebt er de vakantie van je leven!

Pluspunten Canada

 • Aardige bevolking
 • mooie natuur
 • wildlife
Ultieme tip: Rocky Mountain Buffalo Ranch is 'the place to be'. Huur er een huisje tussen de bisons midden in een prachtige omgeving!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Vakantie in Canada (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Zwany de Vos op 20 mei 2017

Een geweldig land, met vriendelijke bewoners. Wij zijn met Tioaga naar West Canada geweest. Met een camper gereden van Calgary via alle bezienswaardigheden Banff Jasper Wisthler naar Vancouver. Een verschrikkelijk mooi land, fijn zijn de openbare toiletten, douches, de mooie campings met bijna overal WiFi (nodig om je reis verder uit te stippelen) en kampvuurplekken en voorzieningen, de verschrikkelijk vriendelijke mensen, overal krijg je water bij het eten, de rust, de vrijheid, en overal is het gewoon schoon! Geen afval, voldoende "beerproef" containers. Hilarisch en leuk als er een beer of ander wild gespot wordt. Iedereen staat stil en kijkt en spot.
Kortom een land waar wij graag weer naar toe willen. En niet alleen omdat onze dochter er woont!

9,0
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Canada

 • vriendelijke locals
 • , schoon
 • openbare toiletruimtes
 • mooie natuur
 • ruimte
 • rust

Minpunten Canada

 • tja weet ik eigelijk niet. beetje duur
Ultieme tip: The icefields high way, zo mooi, beren, natuur, watervallen . Mooiste natuurgebied wat ik ken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onze droomreis (bezocht in juli 2009)

Review geschreven door Bjorn Schiphorst op 19 mei 2017

Mijn vrouw en ik hebben in 2009 een rondreis door Canada gemaakt. Vanuit Calgary zijn we richting de Rocky Mountains gereden. Banff is een ware bezienswaardigheid met Lake Louise, Moraine Lake en Sulphur mountain als hoogtepunt. Vancouver is een fantastische stad met een relaxte sfeer. Ook Vancouver Island is een absolute aanrader om te zien. Vanuit Victoria hebben we een whale watching tour gedaan. Tofino is een rustige plaats en ademt de sfeer van surfers en andere wateraanbidders. Terug op het vaste land zijn we via Whistler en Lillioet richting Jasper gegaan. Lillioet stelt niet zo heel veel voor. Absolute hoogtepunt vanuit Jasper is Maligne Lake met de boottocht richting Spirit Island. Ook de autorit terug richting Calgary over de Columbia icefield parkway is een must om te zien. Een tip is om met de snowcoach de Athabasca gletsjer op te gaan. Al met al verlangen wij heel erg terug om dit fantastische land nog een keer weer te bezoeken.

9,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat
Ultieme tip: Een must om te doen en te zien is Spirit Island.

Montréal, Ottowa en Toronto in 1 trip (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Gerrie Elsebroek op 19 mei 2017

Montréal, Ottowa en Toronto in 1 trip gedaan. Steden zijn allemaal uniek en bijzonder. Ze verschillen enorm, maar ik kan niet kiezen wat mijn favoriet is

Ultieme tip: Neem de tijd, bekijk van te voren wat voor verscholen moois Canada te bieden heeft
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Een prachtig land met prachtige mensen (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Froukje Locher op 19 mei 2017

Ik ben naar Canada gegaan omdat ik dreigde overspannen te worden. Ik belde een vriendin van een vriend die in een klein dorpje in Canada zat en alles in Nederland had opgegeven. Het klonk als het perfecte leven: opstaan, de natuur in en dieren verzorgen. Dus heb ik een week later met trillende handjes mijn baan opgezegd en mijn ticket geboekt naar dit prachtige land. De zonsop- en ondergangen heb ik nergens zo mooi gezien als in the cariboo en de vriendelijkheid van de mensen is haast ongeëvenaard. Ik heb weinig rond getrokken omdat ik het echte Canadese leven wilde ervaren en het was en is me nog steeds goud waard.

8,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
7 Veilig
10 Natuur
6 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Canada

 • locals
 • natuur

Minpunten Canada

 • prijs
 • auto nodig
Ultieme tip: Gang ranch
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canada in de herfst (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Hilde Hockx op 18 mei 2017

Een geweldig mooi land.
Met heel veel natuur en cultuur.Vooral het verschil tussen het Franstalige en Engelstalige gedeelte.
De inwoners zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. De natuur is overweldigend en groots..
Soms eindeloos rijden voordat je weer in de bewoonde wereld kom.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Minpunten Canada

 • wij heben genoten
Ultieme tip: Buiten het seizoen is het heerlijk reizen. Geen drukte en overal kan je de tijd voor nemen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

West Canada rondreis (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Merel Mocking op 18 mei 2017

Canada is super mooi. Het weer kan, ook in de zomer, wel een beetje tegenvallen af en toe. Veel bergen waren niet goed te zien door de wolken, maar dat is een kwestie van geluk. Grote toeristische trekpleisters zijn druk, maar dat maakt de omgeving niet minder mooi. Ik zal aanraden hier dan ook zo vroeg mogelijk heen te gaan. Jammer genoeg geen grote beren gezien (of misschien gelukkig), maar wel twee kleintjes. Walvissen kijken op een Zodiac is echt een aanrader, super tof (gedaan in Tofino).

Pluspunten Canada

 • Mooi
 • Bijzonder
 • Natuur
 • Spectaculair

Minpunten Canada

 • Toeristen
 • weer
Ultieme tip: Marble Canyon bezoeken & walvissentocht in Tofino op Vancouver Island.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Ultieme canadareis (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Joke Voskamp op 18 mei 2017

Wat een geweldig land. Ongerepte en weidse natuur en erg vriendelijke mensen. Een land om vaker naar toe te gaan. Een land voor ieder wat wils. Cultuur, stad, natuur. Omdat het zo groot is ook zoveel verscheidenheid. Wik zijn alleen in de rockys geweest maar daar was elke dag een ander landschap.

Pluspunten Canada

 • een land waar ieder wat wil heeft. natuur
Ultieme tip: Knight Inlet Lodge voor jet ultieme wildspotten . Adelaars, zalmen, Grizzlies , zwarte beren, dolfijnen ... noem maar op
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Verbluffend mooie natuur Canada (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Sylke Haverkorn op 17 mei 2017

Wil je graag verbluffend mooie natuur en meren zien dan moet je in Canada zijn.
Mensen daar zijn ook super gastvrij als ik ooit zou moeten immigreren naar een ander land dan zou dit Canada zijn. Als de kans zich financieel ooit weer voor doet zou ik heel graag Canada willen door trekken met een camper.

Ultieme tip: Waar je geweest moet zijn, Moraine lake, lake louise, kananaskis
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing mooi en rustig land - canada

Review geschreven door Jelle Timmermans op 17 mei 2017

Voor mensen die van rust, natuur en schone lucht houden, is canada absoluut een prachtig land. Begin je reis in calgary en maak een rondreis door british colombia. Banff, jasper, vancouver en kleine andere plaatsjes. Sommige nog mooier gelegen dan de ander.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
7 Locals
9 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

 • mooie natuurhan
 • rustig landhan

Minpunten Canada

 • die zijn er niethan
Ultieme tip: Neem een kijkje bij crooked lake. Absoluut een aanrader. Heeeeel rustig gelegen. Zonder enige verbinden.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
 • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors