Ambassade & Consulaat Canada

Ambassade & Consulaat Canada

Waar vind je de Canadese ambassade in Nederland?

De Canadese ambassade in Nederland vind je in Den Haag. Het bezoekadres is Sophialaan 7, 2514 JP in Den Haag. Het postadres is Postbus 30820, 2500 GV in Den Haag. De ambassade is telefonisch te bereiken via 070-3111600 en via fax op 070-3111620. Het e-mailadres is info@ canada.nl, de website http://www.canadainternational.gc.ca/netherlands-pays_bas/.

Waar vind je het Canadese consulaat in Nederland?

Er is geen apart Canadees consulaat in Nederland, maar de Canadese ambassade in Den Haag heeft ook een consulaire afdeling.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Canada?

De Nederlandse ambassade in Canada vind je in Ottawa. Het adres is Suite 2020, Ottawa ONT K1R1A4, 350 Albert Street. De ambassade is telefonisch te bereiken op 001 613 237500 en voor fax via 001 613 237671. Ook bereikbaar op http://www.netherlandsembassy.ca en nlgovott@netherlandsembassy.ca

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors