Like ons op Facebook

Fly drives Canada

Canada Online

Met de fly-drives van Riksja Canada maak je een avontuurlijke rondreis met ingebouwd vangnet. We hebben de fijnste slaapplekken en activiteiten al voor je uitgezocht. Spot beren vanuit een zodiac of snorkel met zalmen en slaap in een blokhut in het bos of knusse B&B aan het meer. Je reist per huurauto, zodat je je eigen tempo kunt bepalen. Advies van iemand die er is geweest? Bel ons gerust.

bekijk alle reizen van Canada Online Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim fly-drive aanbod naar Canada. FOX biedt naast fly-drives naar Canada tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Ontdek Canada tijdens een fly drive. De wegen zijn goed en de huurauto’s zijn van prima kwaliteit. Bezoek Vancouver en de nationale parken in het westen, ga op zoek naar beren en ander wildlife. Of reis van Toronto naar de Niagara watervallen en steden in het oosten. De Canada specialisten van NBBS Reizen geven je graag advies.

WRC Reizen

Bij WRC Reizen kunt u kiezen uit verschillende fly drives naar Canada. Ontdek de bruisende steden Toronto en Montréal of duik de schitterende nationale parken van Canada in. U heeft de beschikking over een huurauto waardoor u zelf uw reis kunt samenstellen en uw eigen route langs de Canadese highlights volgt. Onze Canada experts helpen u bij het samenstellen van uw reis en hebben een antwoord op al uw vragen!

Cheap Campers

Altijd al een camper willen huren in Canada? Ontdek Noord Amerika tijdens uw flydrive in Canada. Ga van National Park naar National Park en stop op de meest prachtige bestemmingen. Een camper geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Klik hier voor de beschikbaarheid van Campers in Canada.

GreatLakes-Travel

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede fly drive naar de Verenigde Staten die ook nog eens voordelig geprijsd is? Dan zit u bij GreatLakes-Travel, specialist in auto- en camperreizen naar Amerika en Canada, goed. Wij verzorgen volledig op maat gemaakte fly drives naar Amerika die we volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en uw budget.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
NoordAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Southwest USA by Camper - va € 595
Southwest USA by Camper

Een camperreis maken door het zuidwesten van Amerika is een fantastische belevenis

  • Naast ​de wereldberoemde nationale parken als Grand Canyon en Yosemite bezoekt u ook Sequoia en Zion
  • Een bezoek aan Los Angeles, Las Vegas en San Francisco mag natuurlijk niet ontbreken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

NoordAmerika.nl kenner