Like ons op Facebook

Vakantie Canada

Canada Online

Stel met de bouwstenen van Canada online je eigen Canada vakantie samen. Ervaren Canada reisspecialisten nemen persoonlijk contact met je op om je reiswensen door te nemen en maken een vrijblijvend reisvoorstel. Walvissen spotten vanaf een vissersboot, een nachtje kamperen in de wildernis of snorkelen met zalmen. Met Canada online leer je het echte Canada kennen.

bekijk alle reizen van Canada Online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser neemt je mee op vakantie naar Canada! Reis af naar British Columbia en bezoek o.a. Vancouver, Pacif Rim National Park en de beroemde parken Jasper, Banff en Welss Gray in de Rocky Mountains. Op vakantie in Canada beleef je per voet, kajak, fiets of te paard de overweldigende natuur met bergketens, bossen, watervallen, gletsjers en meren van heel dichtbij.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Qua natuurschoon is Canada misschien wel het mooiste land ter wereld. Reis met FOX af naar dit een na grootste land en maak kennis met de enorme variatie van dit land. Tijdens je vakantie in Canada kun je wereldse steden als Vancouver, Montreal en Toronto bezoeken. Ook berggebieden, meren, dichte wouden en indrukwekkende oceaankusten kun je aan doen wanneer je op vakantie naar Canada gaat met FOX.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

WRC Reizen mag met recht specialist in vakanties naar Canada genoemd worden! WRC Reizen biedt bijzondere, voordelige arrangementen aan voor vakanties naar Canada die naar voorkeur op maat samengesteld worden. Per huurauto of camper, een vakantie naar Canada begint bij WRC Reizen.

Travelhome

Op vakantie naar Canada met Travelhome betekent veel meer dan natuur, bossen en gletsjers! Met een camper heb je de route van de reis namelijk helemaal zelf in de hand. Handig! Bezoek bijvoorbeeld op vakantie in Canada met je camper de metropool Vancouver, om vanuit daar de prachtige omgeving te bezoeken. Of breng je liever een bezoek aan de Niagara watervallen? Jij bepaalt!

ANWB Kampeerreizen

Meer weten over deze reisorganisatie? Bekijk de reviews.

Askja Reizen

Meer weten over deze reisorganisatie? Bekijk de reviews.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Verenigde Staten kenner
Reis van de maand
Rondreis West Amerika kampeer- hotelreis - va € 2895
reis-vd-maand-NA.jpeg

Maak een rondreis door het Westen van Amerika met Djoser

  • Je bezoekt maar liefst vijf nationale parken waaronder het wereldberoemde Yosemite nationaal park
  • Bezoek​ in San Francisco de beruchte Alcatraz gevangenis!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner