Like ons op Facebook

Groepsreizen Canada

Djoser

Djoser zorgt ervoor dat je tijdens een groepsreis door Canada optimaal van alle hoogtepunten van het land kan genieten. Wij stippelen een mooie route uit en verzorgen het vervoer en de accommodaties. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je genieten van een fantastische vakantie in Canada, samen met de groep of zo nu en dan alleen. We bieden je alle vrijheid. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Canada. FOX biedt naast groepsreizen naar Canada tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

CanadaPLUS

CanadaPLUS biedt verschillende groepsreizen naar Canada aan die zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en kennis. Onze groepsreizen laten u de mooiste highlights van Canada zien en worden begeleid door goed opgeleide reisleiders. Onderweg overnachten we in uitstekende hotels zodat u goed uitgerust kunt genieten van de mooiste bezienswaardigheden van Canada.

Sawadee

Zeekajakken, kanoën, kamperen in de wildernis tussen de bergen en de kans om misschien wel een beer te spotten. De groepsreizen naar Canada van Sawadee zitten bomvol avontuur. Sawadee organiseert groepsreizen voor verschillende doelgroepen – zoals families en jongeren – naar Canada. Bekijk ons volledige aanbod online, kies je favoriet en laat de voorpret beginnen!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
NoordAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Southwest USA by Camper - va € 595
Southwest USA by Camper

Een camperreis maken door het zuidwesten van Amerika is een fantastische belevenis

  • Naast ​de wereldberoemde nationale parken als Grand Canyon en Yosemite bezoekt u ook Sequoia en Zion
  • Een bezoek aan Los Angeles, Las Vegas en San Francisco mag natuurlijk niet ontbreken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

NoordAmerika.nl kenner