Paspoort en visum Canada

Paspoort en visum Canada

Reis je binnenkort naar Canada, of via Canada naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Canada.

Heb ik een visum nodig voor Canada?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, heb je ook voor een kort verblijf een geldige ETA nodig. Na aanvraag is deze vijf jaar geldig en kan doorgaans gebruikt worden voor meerdere inreizen.

Daarnaast moet je een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Canada vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Canada

Bij het inreizen van Canada moet je paspoort minimaal gedurende je verblijf geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors