NoordAmerika.nl Jouw vakantie naar NoordAmerika begint hier!

Reviews Canada

9,0
9,4 Algemene ervaring
9,2 Beziens­waardigheden
8,3 Steden of plaatsen
9,3 Locals
9,1 Veilig
9,9 Natuur
7,9 Stranden
8,3 Klimaat
  • Aantal reviews: 270
  • Aantal waarderingen: 138

Canada voor derde keer! (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Herman Offerman op 22 november 2017

Nu alweer plannen gemaakt en geboekt voor Canada. De derde keer. In 2013 een trip naar Vancouver en Vancouvereiland. 2015 was Calcary en de Rocky Mountains aan de beurt. Nu gaan we naar de Oost kant Toronto. Dat we deze plannen maken is niet voor niets. Het is een boeiend land. Zeer variërend met een fijne bevolking.

Pluspunten Canada

  • Rustig
  • geen stress
  • super bevolking

Minpunten Canada

  • Zou het niet weten!
Ultieme tip: Van Vancouvereiland tot de Rocky's waar we beide een maand verbleven is een beleving. Een keuze maken is moeilijk, maar denk dat de magnifieke Rocky's indruk maakten!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Mooi land leuke mensen. (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Koos Kuiper op 22 november 2017

Prachtig natuur schoon, leuke en inspirerende Canadese burgers , de ruimte van dit land geeft je een erg relaxed gevoel. Was een mooie besteming ga zeker nog een keer!Dit kan ook makkelijk Canada is groot , en heeft een grote diversiteit aan landschappen en steden.

Pluspunten Canada

  • mensen zijn erg behulpzaam!

Minpunten Canada

  • Lake Louis was druk
Ultieme tip: zijn genoeg plekken om te picknicken in de supermarkt verkopen ze houtskool voor de barbecue (en bbc pakketen )deze staan op bijna alle picknick plaatsen en zijn vrij te gebruiken.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch land (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Frank van den Doel op 21 november 2017

Een mooi land met verschillende culturen. Vancouvereiland, vancouver en Banff. Heel veel wild en oneindig veel natuur. Echt een land om gezien te hebben.
Bevolking is multi culti. Ook een bezoek aan Alaska is een aanrader.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

  • uitgestrekt
  • rust
  • fantastisch landschap
Ultieme tip: Huur een camper
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Roadtrip West Canada (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Mariska Jansen op 21 november 2017

Wij hebben 3 weken door west Canada gereden met een camper, het was geweldig! Hoogtepunten van de reis waren Jasper, Vancouver en Vancouver Island. De natuur is echt ongelofelijk mooi, wij komen graag nog een keer terug.

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
7 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Canada

  • De natuur
  • De locals

Minpunten Canada

  • Duur
Ultieme tip: Als je in Whistler wil verblijven in augustus/september is het verstandig om te reserveren.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canada (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Aafje Jansen-Romijn op 21 november 2017

Geweldig land! Je blijft je verbazen over de natuur en het wildlife. Overal geweldige vergezichten, bergketens en enorme bossen. Een wandeling in het Rainforrest op Vancouver Island is zeker een aanrader.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

  • Weidsheid
  • natuur
  • wildleven

Minpunten Canada

  • Ver rijden om van plaats naar plaats te gaan
Ultieme tip: Vancouver Island, whalewatchen
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canada (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Peter van Eijk op 21 november 2017

Canada wat een fantastisch mooi land. We zijn vanaf Calgary begonnen en zo met de auto gereden tot Vancouver. Alles wat je tegen komt vonden we geweldig, mooie natuur en dieren onderweg. We zijn bewust in de periode gegaan van de zalmtrek omdat we de wens hadden om dan de beren te kunnen zien die zalmen uit het water aan het halen waren. Nou dat is gelukt. Maar ook de Rocky Mountain was fantastisch al zaten wij met het probleem van de vele bosbranden vanuit Amerika waardoor er veel rook onze kant op kwam en waardoor we helaas de Rockies niet op hun mooist gezien hebben ivm de smog. Maar toch heeft het de pret niet gedrukt. Het is gewoon machtig mooi om er doorheen te trekken en hoop dat ooit nog een keer te mogen doen. Ook Vancouver eiland met de mooie wandelroutes is een aanrader we hebben er veel gelopen in de omgeving van Tofino.
Ook nog op Orca toer geweest vanuit Victoria ook dat was geweldig om die dieren te zien zwemmen. Al met al zeker een aanrader om het land te gaan bezoeken al je de mogelijkheid hebt. Vancouver is een gezellige stad en als je er bent boek een fietstour met een lokale gids. Dan kom je op plekken die je anders nooit zult zien, zo leuk. Maar goed wij hebben het mogen doen en kijk er nog steeds met veel plezier op terug. En voor wie nog gaat, heel veel plezier.

Ultieme tip: Ga met de auto of camper dan beleef je het op je eigen manier, en zie je veel en je hebt de tijd voor jezelf. Want je kan net zolang ergens blijven wat je zelf wilt.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Canada 2017 (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Marloes Wevers op 21 november 2017

Onze rondreis door Canada van Calgary tot Vancouver, echt een aanrader! Rondreis met een auto geboekt met Tui, alles was goed geregeld en goed bedacht! Eerste deel veel wildlife en NP’s, later naar Vancouver island en afsluiten in een stand als Vancouver. Alle weersomstandigheden gezien, van -10 met 20cm sneeuw tot 25+ in de bergens van Whistler. Zeer afwisselend, ook in de activiteiten (die je natuurlijk zelf uitkiest) maar ook zeker in de landschappen, natuur en bezienswaardigheden!
Overvaren met de ferry’s om vancouver island te bereiken, geen probleem. In sept/okt is alles goed te doen en hoef je weinig te wachten op de boten. Een hele mooie excursie is de EcoZiptrek zour in Whistler, erg avontuurlijk! Ook is het walvissenspotten met Subtidel in Ucuelet erg leuk om te dien, altijd spannend of je wel walvissen ziet maar de gids doet er alles aan om deze droom wel waar te kunnen maken! Top vakantie!

Ultieme tip: Neem de zijwegen van de snelweg, hier kom je vaak wilde dieren tegen! Beren (zwarte en grizzly), elanden, wasbeertjes, zeehonden, zeeleeuwen, walvissen, herten, zee arenden... enz
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Canada, ongeëvenaard ruig. (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Erik de Perik op 21 november 2017

Canada is misschien nog wel een mooiere bestemming dan de USA. De natuur is ruig en vol met wilde dieren. De bevolking is oprecht aardig en heeft interesse in wat je doet en wat je gaat zien in Canada.
De staten Alberta en British Columbia zijn wijds en rustig.
In een periode van drie weken kun je een prachtige reis maken.

9,0
8 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

  • locals
  • natuur
Ultieme tip: Zorg dat je het geluk hebt dat je naar Lake O’Hara kunt in Yoho NP. Half april kun je buskaartjes kopen voor de rit naar boven. Vol is vol en binnen een paar minuten uitverkocht.
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Niagara Falls. (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Sietze Groenewold op 20 november 2017

Een camper terug brengen van Vancouver naar Hallifax. 8500 km! Natuurlijk onderweg de highlights zoals de Niagara Falls 's morgens om een uur of tien. Mooi maar ja wel een beetje erg toeristisch geëxploiteerd. Dat op zich is al iets bijzonders.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
10 Klimaat

In love with Canada! (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Saskia Dudok op 20 november 2017

Wij zijn met ons gezin met KLM naar Calgary gevlogen. Vanuit Calgary zijn we met de camper via Banff, Jasper, Well's gray, Okanagan valley, Victoria, Vancouver Island, Sunshine Coast naar Vancouver gereisd. We hebben zelf de campings in de National Parcs geboekt. Tip: doe dit ruim van tevoren! We hebben een zeer afwisselende en onvergetelijke reis gemaakt. Wat is Canada prachtig qua natuur en wildlife. We hebben herten, eekhoorns, grondmarmotjes, eagles, zeehonden, dolfijnen, orka's, bultruggen en beren gezien. Het is een erg toegankelijk land met supervriendelijke mensen. We hebben heimwee en willen weer terug! Zorg wel dat je nog een paar dagen vrij bent na de terugreis ivm jetlag.

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Canada

  • De ruimte
  • de rust
  • aardige locals

Minpunten Canada

  • kans op bosbranden in de zomer
Ultieme tip: Ga whalewatchen bij Stubb's Tekegraph Cove. Het is wel wat verder rijden maar echt een unieke beleving met ontzettend gedreven biologen en captain en heel veel wildlife!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Verrassend Canada (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Vera De Best op 19 november 2017

Als je van natuur en dieren houdt dan moet je naar Canada! Dit land heeft zoveel te bieden, is makkelijk te bereizen en heeft ook nog een aangenaam klimaat. In 2013 reisden wij in 22 dagen van Calgary naar Vancouver en verbleven we een week op Vancouver Island. Hoogtepunten waren toch wel de beroemde Icefield Parkway en de vele beren die we (gewoon langs te kant van de weg) gezien hebben. En ook Vancouver staat sindsdien bovenaan in ons lijstje met favoriete steden... Met toch niet de minste concurrenten (Sydney, Kaapstad en Singapore).

8,9
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
10 Natuur
6 Stranden
6 Klimaat

Pluspunten Canada

  • natuur
  • dieren
  • vriendelijke mensen
  • Vancouver
Ultieme tip: Verblijf in één van de hutje aan het water in Telegraph Cove en luister savonds naar de beren die snuffelen in de afvalbakken op de steigers.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

van Galgary naar Vancouver (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Vera De Best op 19 november 2017

Canada stond nooit hoog op mijn 'lijstje' maar wel op die van mijn vriend. Ik was 21 en vroeg me af waarom je naar zo'n koud land zou willen voor een zomervakantie. Nou, daar ben ik dus van terug gekomen. Want wat een ongelooflijk mooi en veelzijdig land is Canada! We zijn begonnen in Calgary en o.a. via Banff, Jasper (de beroemde Icefields Parkway), Kelowna en Vancouver Island teruggevlogen vanaf Vancouver. Het ene meer in nog mooier dan het andere en ook van de dieren krijg je in Canada geen genoeg. We hebben veel beren gezien, waaronder ook een grizzly, en op Vancouver Island vele walvissen en orka's mogen spotten.

9,1
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Canada

  • Natuur
  • vancouver
  • klimaat
  • vriendelijke mensen
Ultieme tip: Ga naar Telegraph Cove en verblijf daar in één van de 'hutjes'. Snachts hoor je de beren snuffelen in de afvalbakken op de steigers bij het water.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

West Canada en Vancouver Island (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Suzanne van der Spek op 16 november 2017

Canada, wat een prachtig land! Wij, mijn vriend en ik, hebben voor 3 weken een camper gehuurd via Tioga Tours. Wij zijn vertrokken vanaf Vancouver en omhoog gegaan langs Whistler en o.a. Blue River waar wij een riviersafari hebben gedaan. Zeker een aanrader als je beren wil zien. Al vond ik wel dat de tochten op Vancouver Island langer en goedkoper waren dan op het vaste land.
Na Blue River kwamen wij in Jasper National Park uit. Erg mooi en veel kans om hier 'wildlife' te spotten. Veel grote parken aanwezig waar je minstens een dag voor moet uittrekken.
Na een paar dagen door naar Banff National Park. Hier hadden wij allebei het meest naar uitgekeken. En het heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Wat is het daar ontzettend mooi zeg. Grote bergen en de meest blauwe meren die je ooit gezien hebt. De eerste keer echt onwerkelijk, zo mooi is het.
Banff Town is ook echt een aanrader. Heel gezellig stadje tussen de bergen in.
De laatste week hebben wij nog een week doorgebracht op Vancouver Island. Eindelijk weer een wat warmere tempetatuur. Want door de Rocky Mountains heen hadden we het 's nachts wel eens -7 graden!
Op Vancouver Island komen ook veel Canadezen om vakantie te vieren of een weekendje weg te gaan. Het is erg populair voor surfers. Ook zie je veel regenwoud. Hier kan je mooie hike trails volgen rond Tofino en Ucluelet.
Al met al hebben wij hier echt een super tijd gehad in Canada en ik raad iedereen aan om hier naartoe te gaan en van de natuur te genieten!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Canada

  • locals zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
  • benzine is goedkoop
  • met camper prima te doen.

Minpunten Canada

  • boodschappen zijn erg duur
Ultieme tip: Doe een whale watching tour of een tocht om beren te spotten. Heel bijzonder om deze mooie dieren in hun echte omgeving te zien.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canada, een land met veel mogelijkheden voor een geweldige vakantie (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ernst Lange op 15 november 2017

Voor wie van natuur en avontuur houdt, is een reis met een camper door Canada geweldig.
Het geeft je de vrijheid om je eigen route te bepalen en de plekken waar je wat langer wil blijven. Uiteraard bezoek je de bekende plekken als Banff, Lake Louise, Jasper, de Icefield Parkway en Whistler. Maar ga ook eens wat verder van de route over de highways of de bekende bezienswaardigheden. Dan kom je op verrassende plekje.
Het Pinanton Lake ligt circa 35 kilometer van Kamloops. Je rijdt, in deze relatief korte afstand, door een wisselend landschap. Pinanton Lake is een kleine gemeenschap met een General Store, een school en een kleine rustige camping en wat bungalows aan de rand van het meer. De naam resort schept wat hoge verwachtingen. Pinanton Lake is leuk om in de middag te stoppen, een overnachting en daarna weer verder te rijden.

Pluspunten Canada

  • Een prachtig land met aardige en behulpzame mensen
  • een mooie natuur
  • rustige wegen buiten het hoogseizoen

Minpunten Canada

  • Veel toeristen op de bekende plekken vooral in het hoogseizoen
Ultieme tip: Ontdek Canada met een camper, dat is de ultieme beleving van dit mooie land.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rocky mountains & glacier lakes (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Mirella Slingerland op 14 november 2017

De leukste en meest budgetvriendelijke manier om Canada te ontdekken is met een groep goeie vrienden. Niks leuker dan een auto te huren, tent en slaapzak mee en het avontuur te beginnen.
West-Canada is bij uitstek de beste plek als je houdt van een uitdaging. De vele trails maken het mogelijk om op bijzondere plekken te komen. De natuur is overweldigend! De vele bossen, bergen en meren maken British Colombia een gewilde plek voor de natuurliefhebber en avonturier.

Pluspunten Canada

  • Veilig
  • prachtige natuur
  • Veel trails
  • Aardige locals

Minpunten Canada

  • Toeristisch in de zomer
  • best prijzig
Ultieme tip: Reserveer je kampeerplaatsen. Overal! Zelfs al doe je een hike van meerdere dagen in de middle of nowhere. Je moet reserveren. Elk park heeft hier zijn eigen online systeem voor.
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

We gingen voor het zien van Grizzly beren en zijn helemaal uit ons dak gegaan! (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Peter Noy op 14 november 2017

Vanwege Canada Day, het 150-jarig bestaan van Canada, is de entree voor diverse nationale parken in Canada dit jaar gratis. Voor ons een extra prikkel om deze zomer een rondreis te boeken naar West-Canada (British Columbia). We hebben daar geen spijt van gehad, wat een schitterende ongerepte natuur. Van wetlands en ruige kusten tot gletsjers, watervallen en hoge bergen. Je komt het allemaal tegen. De rust en ruimte heeft een diepe indruk op ons achtergelaten. De Canadese bevolking is over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam, stress kom je daar niet zo snel tegen in tegenstelling tot ons kleine kikkerlandje waar het altijd haasten is. Het hoogtepunt van onze reis was de ontdekking van Grizzly beren bij de Knight Inlet. We gingen daar met een snelle boot vanaf Vancouver Island naar toe. Daar aangekomen stapten we over op langzame fluisterbootjes waarmee we de beren tot op enkele tientallen meters konden benaderen. Wat opviel was dat de rangers met respect voor de dieren en hun omgeving handelden. Voor stedenbezoekers maar ook kleine, lieflijke dorpjes valt er genoeg te beleven. Naast de wereldberoemde toeristische route 'Icefield Parkway', is een bezoek aan Vancouver Island een aanrader. Om onze rondreis compleet te maken hadden we tickets geboekt voor de Inside Passage, een unieke vaartocht tussen de fjorden en hoge bergwanden door van Prince Rupert naar Port Hardey. Kortom een reis om nooit te vergeten!

Pluspunten Canada

  • Vriendelijke en behulpzame mensen
  • Schitterende ongerepte natuur

Minpunten Canada

  • Hotels vinden een borg op je creditcard heel normaal
  • De afstanden zijn wat groter
Ultieme tip: Een bezoek aan Vancouver is zeer de moeite waard. Deze wereldstad heeft alles in zich om daar enkele dagen te verblijven. Veel rondreizen in West-Canada starten vanaf Vancouver.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Canada het land waar ik thuis kom... (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Demi van Vliet op 14 november 2017

Voor mijn studie heb ik een half jaar in Canada geleefd. Ik ben begonnen in Toronto en de laatste 3 maanden doorgebracht in Vancouver en omstreken.
Vancouver: de stad der steden. De stad dat alles heeft. Citycentrum, strand, kleine dorpen, Vancouver Island, drukte, stilte en dan het allermooist: de bergen.
De bergen van Canada zijn onbeschrijfelijk mooi. De reden dat ik hier was in de winter was voor het skiën en snowboarden. De welbespraakte dikke poeder zou je alleen kunnen vinden in de wintersportgebieden van Canada. En wauw, daar is niks over gelogen. Als je ergens geweldig off-piste en op de piste tot aan je borst in de sneeuw wil skiën ben je in Whistler op het juiste adres.
Naast de geweldige natuur zijn de mensen onwijs vriendelijk en staan ze open om je te leren kennen en je te helpen. Een land waar je het avontuur van je leven kan meemaken.

8,9
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Canada

  • vriendelijke mensen
  • natuur
  • vrijheid
  • gezelligheid
  • bergen

Minpunten Canada

  • Wat meer regen in de herfst
  • openbaar vervoer naar de buitenwijken
Ultieme tip: De reis van Vancouver naar Banff met de auto!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Prachtig uitzicht (bezocht in december 2012)

Review geschreven door A Berg op 13 november 2017

Heerlijk weer gehad, en vooral super veel sneeuw. Prachtig land om te skiën en snowboarden! De mensen zijn vriendelijk en de pistes zijn strak geprepareerd, zelfs toen er die nacht nog sneeuw was bij gevallen.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
10 Natuur
6 Stranden
8 Klimaat
Ultieme tip: Boek ruim van tevoren en vraag de lokale bevolking om tips. Een tip voor het eten: probeer poutine! Niet heel gezond maar wel super lekker.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondtrekken door Alberta en BC (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Mirjam Dunnewind op 13 november 2017

Het was geweldig om met een tent rond te trekken in dit land. Diverse natuur, veel wilde dieren gezien en prachtige wandelingen gemaakt! De opties in dit land zijn zo divers dat er voor iedereen wat is. Wij hebben een ronde gereden vanaf Edmonton, echte aanrader want dit vliegveld is niet zo groot!

Pluspunten Canada

  • veel campings
  • iedereen is super vriendelijk
  • voldoende voorzieningen
  • alles goed geregeld voor toeristen

Minpunten Canada

  • boodschappen zijn duur
  • grote afstanden
Ultieme tip: Trek rond, doe een walvis tour vanaf Vancouver Island en bovenal; geniet van de geweldige natuur!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Adembenemend mooi (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Liang Oei op 13 november 2017

Ik heb nog nooit zo'n mooie land gezien als West Canada. De natuur is adembenemend mooi. De bergen, de gletsjers, de meren, de beren, de walvissen, de rust. Een must visit! Nummer 1 op je Bucket lijst, echt waar. Gegarandeerd tevreden!

Ultieme tip: Neem je hiking outfit mee, goede schoenen
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers

Reizen Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors