Accommodaties Canada

Accommodaties Canada

Wat voor soorten accommodaties zijn er in Canada?

In Canada kun je kiezen uit verschillende soorten accommodatie. Zo zijn er hotels, motels, hostels en Bed & Breakfasts in overvloed.

Bed & Breakfast

In een Bed & Breakfast verblijf je vaak in een intieme, maar gezellige sfeer. In het Franse gedeelte van Canada heet deze vorm van accommodatie gîtes. Een Bed & Breakfast is doorgaans een woonhuis, waar ruimte is gemaakt voor gastenverblijven. Er is weinig anonimiteit, waardoor dit de ultieme manier is om de gastvrije Canadezen beter te leren kennen.

ZELF NAAR Canada?

Bekijk alle 124 reizen naar Canada

Camping

In Canada vind je veel campings. Hoe deze eruit zien verschilt per gebied. Midden in de wildernis zijn vaak minder faciliteiten aanwezig dan in de buurt van een stad. Toch beschikken de meeste campings over warm water, elektriciteit en een kleine supermarkt. Maar sommige campings bieden alleen ruimte voor campers of caravans. Het kampeerseizoen loopt van mei tot september. Ook buiten het seizoen ben je vaak vrij je tent op te zetten, tegen een kleine vergoeding.

Wat is een typisch Canadese accommodatie?

Net als in de Verenigde Staten zul je in Canada veel motels vinden. Deze goedkope en niet al te luxe accommodatie hangt tussen een hotel en hostel in. De kamers zijn vaak comfortabel en schoon, maar daar staat weinig service tegenover. Toch zijn motels hun geld meer dan waard. Vooral voor de reiziger die na een lange autorit wil uitrusten. Motels liggen vaak naast de autowegen.

Reizen Canada

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors