Goedkoop bellen & Internet Canada

Goedkoop bellen & Internet Canada

Hoe kan ik goedkoop bellen in Canada?

In Canada staan op straat nog publieke telefoons. Hier kun je vooral regionaal en lokaal goedkoop mee bellen. Prepaid telefoonkaarten zijn de goedkoopste optie om naar het buitenland te bellen.

Om te kunnen bellen met een mobiele telefoon moet je beschikken over een tri-band toestel. Heb je deze niet, dan koop je deze gemakkelijk in een telefoonwinkel. Houd er wel rekening mee dat je niet overal bereik hebt met je mobiele telefoon.

Waar koop ik een prepaid telefoonkaart in Canada?

Vrijwel elke supermarkt of drogisterij verkoopt prepaid telefoonkaarten.

Waar kan ik goedkoop internetten in Canada?

De meeste bibliotheken, universiteiten en andere publieke instanties bieden een half uur gratis internet aan. Hier maak je ook als reiziger gebruik van. Verder vind je internettoegang in de meeste hostels, hotels en B&B's. Ook zijn er internetcafés.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors