Hoe kan ik goedkoop naar de natuurparken van Canada?

Hoe kan ik goedkoop naar de natuurparken van Canada?

door Emma van Kampen

Er zijn twee manieren om geld te besparen in de natuurparken van Canada: door een Discovery Pass of een Single-location Pass aan te schaffen. Als je van plan bent om meer dan vier á vijf nationale parken te bezoeken, is de Discovery Pass de beste optie. De pas biedt toegang tot meer dan tachtig nationale parken, historische plekken en musea. Terwijl één entreekaartje vaak al zo’n vijftien Canadese dollar kost, schaf je een Discovery Pass voor zeven personen aan voor 136,40 Canadese dollar, voor één volwassene voor 67,70 Canadese dollar en voor 65-plussers voor 57,90. Kinderen onder de achttien zijn gratis.

De Discovery Pass is verkrijgbaar bij alle nationale parken in Canada. Je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid, de pas is vanaf de dag van de aanschaf namelijk één jaar geldig. Genoeg tijd dus om de nationale parken te gaan ontdekken! Met de Discovery Pass bezoek je onder andere: Banff National Park, Jasper National Park, Yoho National Park en Pacific Rim National Park.

ZELF NAAR Canada?

Bekijk alle 122 reizen naar Canada

Naast de Discovery Pass kun je ook kiezen voor de Single-location Pass. Deze pas biedt je één jaar of seizoen toegang tot één specifiek nationaal park. Dit kost je 78,50 Canadese dollar als groep, 39,20 Canadese dollar als volwassene en als 65-plusser krijg je nog eens vijf dollar korting. Deze pas is aantrekkelijk als je voor langere tijd in Canada gaat wonen of als je tijdens je reis op één plek blijft. Als je op doorreis bent en veel van Canada’s ongerepte natuur wil zien, kun je dus beter voor een Discovery Pass kiezen.

Reizen Canada

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors