Hoelang van tevoren moet ik een camper boeken?

Hoelang van tevoren moet ik een camper boeken?

door Kimberly Hermans

Als je van plan bent om in het hoogseizoen te reizen (april-oktober, met als hoogtepunt juli-augustus), moet je eigenlijk al een jaar van tevoren de camper reserveren. Een camperreis in de Canadese zomermaanden is erg geliefd, waardoor je kans hebt dat jouw campertype al ver van tevoren volgeboekt is. Als je in het laagseizoen (november-maart) reist hoef je hier niet bang voor te zijn. Dan zijn er meestal voldoende campers beschikbaar. 

Veel camperverhuurders werken met vroegboekkortingen. Dit betekent dat het een stuk goedkoper is als je al een jaar van tevoren een camper reserveert. Dit scheelt je soms honderden euro’s en is daarom een extra reden om je camper vroeg te boeken.

ZELF NAAR Canada?

Bekijk alle 122 reizen naar Canada

Houd ook wegbrengspecials in de gaten, waarbij camperverhuurders willen dat je een camper ophaalt in bijvoorbeeld Vancouver en deze wegbrengt naar Montréal. Bij deze acties mag je dan voor een voordelige prijs een camper huren, zolang je de camper op het afgesproken tijdstip en de juiste locatie inlevert. Wees er snel bij, want deze specials zijn vaak ook al ver van tevoren volgeboekt.

Reizen Canada

Specialisten Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors