NoordAmerika.nl Jouw vakantie naar NoordAmerika begint hier!

Reviews Lake Peyto

9,6
9,8 Algemene ervaring
10,0 Mooi
9,5 Bereikbaarheid
9,3 Wildlife
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 4

Wat nou prachtig blauw/groen meer.... wit is de kleur!! (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Jacqueline Huizinga-Tip op 25 december 2018

Ook in April/Mei is het waanzinnig om dit meer te bezoeken. Je moet wel even een stuk door de sneeuw lopen maar dan heb je ook wel een uitzicht waar je u tegen zegt! Het voordeel van reizen in het voorjaar is dat de lucht nog koud is, en dus heel blauw en er nog genoeg sneeuw ligt om het waanzinnige plaatje compleet te maken.

Ultieme tip: Ga als niemand anders gaat, ga voor de rust.
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Bijzonder mooi! (bezocht in september 2006)

Review geschreven door Serena Linnenbank-Nobel op 11 november 2018

Mooi uitzicht over dit prachtige meer in de Rocky’s, Canada. Makkelijk te belopen pad naar boven, om dan dit uitzicht aan te treffen. Op zonnige dagen kan je ver het dal inkijken. Genoeg parkeergelegenheid.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Mooi
8 Bereikbaarheid
nvt Wildlife

Pluspunten Lake Peyto

  • Uitzicht
  • makkelijk parkeren

Minpunten Lake Peyto

  • veel toeristen op zonnige dagen
  • niet bereikbaar met ov
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Peyto Lake (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Samantha den Brave op 13 november 2017

Peyto is misschien wel het mooiste meer in Banff national park, het uitzicht is eindeloos tussen de bergen waar Peyto het best zichtbaar is, maar er zijn meer meertjes en riviertjes te zien vanaf het uitkijkpunt. De stijle wandeling omhoog is het meer dan waard!

9,3
9 Algemene ervaring
10 Mooi
10 Bereikbaarheid
8 Wildlife
Ultieme tip: Neem je lunch mee naar boven en ga daar gewoon rustig zitten lunchen en genieten van de fijne verflucht en prachtige vergezichten
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Peyto, onbeschrijfelijk mooi (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Wendy Wolfs op 03 juni 2017

Mijn eerste echte Canadees meer, Lake Peyto mag echt niet worden overgeslagen als je door Canada reist. Adembenemend mooi! Niet alleen het meer is mooi, maar het uitzicht als je naar links kijkt vanaf de look-out is echt de moeite waard.

Pluspunten Lake Peyto

  • gratis
  • makkelijk te bereiken
Ultieme tip: Ga vroeg op de dag.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Lake Peyto (bezocht in juni 2012)

Review geschreven door Eline Van de Ven op 08 mei 2017

Lake Peyto is prachtig blauw, of eerder turquoise misschien. Je ziet het water uit de gletsjer lopen en het meer is omringd door knalgroene bomen. Het is een totaalplaatje dat je niet mag missen als je hier in de buurt bent!

Pluspunten Lake Peyto

  • prachtig
  • natuur
  • rust

Minpunten Lake Peyto

  • niks
  • nada
  • noppes
Ultieme tip: Rijd er een rondje omheen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peyto (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Eline Van de Ven op 08 mei 2017

Lake Peyto is mooier dan het alom bekende Lake Louise. Lake Louise is te toeristisch. Dit meer daarentegen is kalm en mooi en heeft geen bewerking nodig qua foto's. De kleur is prachtig van zichzelf. Echt een aanrader.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Mooi
10 Bereikbaarheid
10 Wildlife

Pluspunten Lake Peyto

  • kleur
  • turquoise
  • prachtig

Minpunten Lake Peyto

  • niks
  • nada
  • noppes
Ultieme tip: Rijd er een rondje omheen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing Peyto Lake, Rocky Mountains, Canada (bezocht in september 2011)

Review geschreven door Esther de Munck op 07 mei 2017

Canada is prachtig, wat een fantastisch land. Er zijn heel veel mooie plekken te vinden, zeker in de Rocky Mountains. Lake Peyto is te bereiken via de bekende Icefields Parkway (afslag Bow Summit). Een korte wandeling naar boven en je hebt werkelijk een adembenemend uitzicht over het meer. Zeker wanneer de lucht helder is, met een zonnestraal .... Amazing!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Mooi
10 Bereikbaarheid
10 Wildlife
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Canada

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

NoordAmerika.nl kenner
Sponsors