NoordAmerika.nl Jouw vakantie naar NoordAmerika begint hier!

Reviews New Brunswick

-
- Algemene ervaring
- Beziens­waardigheden
- Locals
- Natuur
- Interessant
- Stranden
  • Aantal reviews: 2
  • Aantal waarderingen: 0

Adembenemende rondreis (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Peter Steijlen op 02 juni 2017

Deze provincie van Canada straalt zoveel rust uit en de mensen zijn daar nog vriendelijker dan de gemiddelde Canadees. Kleurrijke huizen en de B&B's zijn uitzonderlijk luxe. Ik heb die vakantie gereisd door Québec, New Brunswick, PEI en Nova Scotia. Allen zijn zeker het bezoeken waard; veel natuur, rust, gemoedelijkheid, heerlijke vis, schelp- en schaaldieren eten (recht uit de oceaan). Kortom een SUPER vakantie. Vanuit New Brunswick kun je via een indrukwekkende brug naar Prince Edward Island (ook een aanrader overigens) en na een geweldig verblijf daar per boot overgestoken naar Nova Scotia. Je vergaapt je aan de prachtige natuur, rotsformaties en prachtige (hoge) uitkijkpunten over de oceaan. Deze foto is genomen bij Hopewell Rocks en de 'twee beren' zijn zelfs wandelend te bereiken bij Eb (wel 'oude schoenen' dragen). Als Eb voorbij is stijgt het water zeker 13 meter hoog, maar 'de beren' blijven zichtbaar. Vanuit New Brunswick is het ook prachtig om zeehonden en walvissen te zien per boot en dat hebben wij ook gedaan en erg betaalbaar! Kortom; dit deel van Canada heeft mijn hart gestolen en ik ben er pas 30+ keer geweest, maar nooit die kant op. PRACHTIG..... PRACHTIG!

Pluspunten New Brunswick

  • Iedereen is vriendelijk en behulpzaam
  • Erg betaalbaar
  • Heerlijk vis schelp- en schaaldieren
  • Prachtige natuur
Ultieme tip: Voordat je gaat: ontdek New Brunswick via Internet en plan je reis, er is voor iedereen wel iets te doen, jong of oud.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Ontdek de oostkust van Canada (bezocht in juli 2007)

Review geschreven door Pam Heemskerk op 14 mei 2017

Relatief nog onbekend bij het grote publiek maar absoluut de moeite waard, is de oostkust van Canada. Mijn bezoek New Brunswick was onvergetelijk. New Brunswick leent zich enorm goed voor kanotochten; prachtige meren en rivieren! De zonsondergangen zijn daar zoals ik ze nog nooit in mijn leven had gezien. Ook het bezoek aan Prince Edward Island is zeer de moeite waard; mooie wandelpaden en prachtige vergezichten. Ik raad iedereen die Canada wil bezoeken aan, om ook eens te overwegen de oostkust aan te doen!

Ultieme tip: Bezoek de Pow Wow's die op verschillende plekken in New Brunswick worden gehouden en maak kennis met de prachtige cultuur van de oorspronkelijke bewoners; de Mi'que Maq.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Reizen New Brunswick

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors