Newfoundland
Like ons op Facebook

Reviews Newfoundland

-
- Algemene ervaring
- Beziens­waardigheden
- Locals
- Natuur
- Interessant
- Stranden
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 0

Awesome (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Nelleke Barten-krijgsman op 14 november 2017

Newfoundland is een schitterend land en ligt in Atlantisch Canada. In juni komen daar de ijsbergen uit Groenland voor de kust langs. Echt gaaf om te zien. Na de ijsbergen volgen de Caplin, die weer achtervolgd worden door de walvissen.
Ongelofelijk mooie natuur en prachtige vriendelijke mensen. Love you Newfoundland.

Pluspunten Newfoundland

  • maar 5 uur vanaf dublin
  • prachtige kustlijn
  • vriendelijkste inwoners ter wereld
Ultieme tip: Verblijf in B&B en ontmoet de meest vriendelijke mensen. Rond juni ijsbergen en juli ladingen walvissen, maar het blijft de natuur dus geen garantie. Zonder ook prachtig hoor.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Voor ijsbergen hoef je niet naar antarctica (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Nelleke Barten-krijgsman op 17 mei 2017

Wil je graag ijsbergen zien maar is antarctica te duur. Ga dan in juni naar newfoundland. Ieder jaar drijven daar rond juni de ijsbergen van groenland langs. Daarnaast is het nog een een schitterend land en echt niet ijskoud hoor

Pluspunten Newfoundland

  • ijsbergen
  • walvissen
  • natuur
  • wandelingen
  • etc
Ultieme tip: Slapen in een van de leuke b&b bij de meest vriendelijkste mensen die ik ken. Met Westjet vlieg je van Dublin naar Newfoundland in nog geen vijf uur.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Onvergetelijk (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Nelleke Barten-krijgsman op 14 mei 2017

Juni is in Newfoundland ijsberg tijd het is dan iceberg alley, en na de ijsbergen volgen de walvissen. Een onvergetelijk mooi land en de allervriendelijkste mensen. Ook zijn er puffend en zijn er schitterende wandelingen te maken van kort tot heel lang

Pluspunten Newfoundland

  • schitterende natuur
  • onbedorven
  • vriendelijkste mensen

Minpunten Newfoundland

  • geen idee
Ultieme tip: Ijsbergen jagen
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Ondergewaardeerd eiland ! (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Tineke Sas op 07 mei 2017

Een eiland met werkelijk schitterende natuur en vriendelijke mensen. Bij aankomst wordt je al gewaarschuwd uit te kijken voor de elanden (helaas hebben wij er weinig gezien). Zeer de moeite waard is Nationaal Park Gros Morne en de boottocht op de Western Brook Pond. Bij Twillingate is de kans groot dat je ijsbergen kunt spotten. En ga vooral dichtbij de hoofdstad ST. John naar Bull Bay om van daaruit met een boot walvissen en papegaaiduikers te spotten.

Pluspunten Newfoundland

  • Bijna geen toeristen en zeer aardige bevolking

Minpunten Newfoundland

  • Ik kan geen minpunten bedenken
Ultieme tip: Proef als je kunt het lokale bier Quidifidi, er is zelfs een variant gemaakt van water afkomstig van de ijsbergen!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Reizen Newfoundland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors