Tofino
Like ons op Facebook

Reviews Tofino

8,5
8,3 Algemene ervaring
8,7 Beziens­waardigheden
9,0 Locals
7,5 Restaurants
8,7 Veiligheid
8,5 Stranden
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 3

A must stop when visiting Vancouver Island (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Anne-Laure Moerenburg-Boutard op 10 december 2017

Tofino is the destination for surfer but not only. Small village situated at the end of the Peninsula the major attractions of Tofino are the beaches. Each bay is unique! Different shape, different size and different water stream whatever you want Tofino has it all. All water sports activities and more can be practiced there. The sceneries are breathtaking. Don't forget to grab a taco at the famous Tacofino food truck: worth waiting in line for it!

Pluspunten Tofino

  • accessible
  • nature
  • sea

Minpunten Tofino

  • small
Ultieme tip: Bike ride on the beach, Tofino beer tasting and taco at tacofino food truck.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Tofino beaches, de beste! (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Rachelle Sturkenboom op 14 november 2017

Tofino is een gezellig, rustig vissersplaatsje op Vancouver Island. De stranden zijn er werkelijk fantastisch! Zo'n mooie, ongerepte natuur en vooral erg uitgestrekt en zelfs in het hoogseizoen veel rustige stranden!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
7 Restaurants
9 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Tofino

  • Aardige locals
  • mooie stranden

Minpunten Tofino

  • geen
Ultieme tip: Bezoek verschillende stranden. De wandelroutes er naar toe zijn vaak al leuk en mooi, met als beloning uitgestrekte mooie stranden!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Walvissen spotten in Tofino (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Hennie Jansen op 27 juni 2017

Tofino is een klein dorp waar de surfsport veel tijd in beslag neemt. Je kan daar op een boot en walvissen, zeehonden en orka's bekijken. We hebben ook een orka gezien met zijn maaltijd, een zeehondje. Wij konden het allemaal zien. Echt fantastisch.
De natuur is er geweldig mooi maar dat vind ik in heel Canada geweldig.
Er was een ontzettend leuke gids die de plaatsen goed wist te vinden zodat we heel mooie foto's konden maken.
Al met al een plek die je zeker moet bezoeken om je reis compleet te maken.

8,8
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
10 Locals
nvt Restaurants
9 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten Tofino

  • gastvrije mensen
  • veel te beleven

Minpunten Tofino

  • het kan er flink regenen
Ultieme tip: Zodiac(boot) trip bij Jamy's! Gegarandeerd succes.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Surfen in prachtig Tofino (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Josien Muns op 06 juni 2017

Een prachtige bestemming op het net zo prachtige Vancouver Island. De mensen zijn er vriendelijk, de kust is prachtig en je kunt er geweldig surfen! Verblijf waar mogelijk op een campingplaats aan het water om te gaan slapen met de mooiste zonsondergang

Pluspunten Tofino

  • Vriendelijk Locals
  • Prachtige omgeving
  • Leuke surflocatie

Minpunten Tofino

  • prijzig
Ultieme tip: Eten bij het gezellige restaurant The Schooner
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Whale watching in Tofino (bezocht in april 2013)

Review geschreven door Chantal Tombrinck op 03 juni 2017

Vancouver Island is prachtig en zeker het bezoeken waard. Leuke stadjes en schitterende natuur. Vooral met een Zodiac op zoek naar walvissen was een mooie tocht. Vanuit Tofino zijn we vertrokken. Je komt sowieso langs een rotspartij waar alle zeehonden en robben liggen te zonnen en wij hadden het geluk een orca familie tegen te komen. Zo mooi om die dieren te zien tegen de achtergrond van bossen en besneeuwde bergtoppen. Ook voor surfers is Vancouver Island een aanrader. Makkelijk te bereiken vanuit Vancouver met de boot. Je kan een auto huren en aan de andere kant van het eiland weer inleveren.

8,0
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten Tofino

  • prachtige natuur

Minpunten Tofino

  • redelijk prijzige accomodaties
Ultieme tip: Whale watching en ga bij een goed visrestaurant eten, heerlijk vers!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Tofino Vancouver Island Heaven on earth (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Corry van Overbeek op 31 mei 2017

Prachtige plek, idylisch, veel natuurschoon. Geweldig om er te kamperen en zeer veel te zien van walvissen tot orka's. Veel en mooie campings die je wel van te voren moet reserveren in de zomermaanden, want het is er druk. Dit is echter niet vervelend.

Ultieme tip: 's Avonds naar het strand gaan tijdens de zonsondergang. Goedkoop maar onbetaalbaar.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Tofino (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Eline Van de Ven op 08 mei 2017

Tofino is een stad waar je alles wat je te water wilt doen ook kunt doen. Surfen, dieren spotten, walvissen zoeken, naar de hotsprings en ga zo maar door. Het heeft een hippie-vibe en iedereen hier is aardig, zeker in ons hostel.

Pluspunten Tofino

  • hippy
  • walvissen
  • supermooi

Minpunten Tofino

  • niks
  • nada
  • noppes
Ultieme tip: Boek een hostel zoals Travellers Guesthouse!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Verenigde Staten kenner
Sponsors