Wells Gray provincial park
Like ons op Facebook

Reviews Wells Gray provincial park

9,1
9,7 Algemene ervaring
9,3 Natuur
8,7 Stranden
9,3 Wildlife
7,7 Overige activiteiten
9,7 Bereikbaarheid
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 3

Het ietwat ondergewaardeerde Wells Gray Park (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Liset Verberne op 29 juni 2017

Veel mensen slaan dit park over wanneer ze in Canada zijn en richten zich vooral op Banff en Jasper. Ik kan je vertellen dat Wells Gray Park minstens zo mooi is. Mooie wandelroutes, mooie watervallen, mooie uitzichten. Meerdere keren werden we getrakteerd op het spotten van beren. Dit was de eerste keer dat we babybeertjes zagen, erg bijzonder!

8,0
9 Algemene ervaring
8 Natuur
6 Stranden
9 Wildlife
7 Overige activiteiten
9 Bereikbaarheid

Pluspunten Wells Gray provincial park

  • Niet mega toeristisch
  • Mooi groen
  • Prachtige watervallen

Minpunten Wells Gray provincial park

  • Geen minpunten.
Ultieme tip: Take your time and enjoy.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Helmckenfalls...adembenemend (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Roelie Berg op 14 juni 2017

Een must is absoluut de Helmckenfalls. Zelden zo'n adembenemende waterval gezien. De wandeling er heen is puur natuur. Natuur zoals God het bedoeld heeft. Schitterend. Maar ook de Dawsen prachtig, ik noem ze de mini Niagara. Op weg naar Jasper National park, hebben de Wells Grey Provincial Park aangedaan. Deze mag je gewoon niet overslaan. Ga wel voorbereid aan de wandel, want ook onze grote beren houden van dit park.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
9 Wildlife
8 Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid

Pluspunten Wells Gray provincial park

  • DE campgrounds midenin de natuur en zeer betaalbaar
  • De natuur op zijn mooist

Minpunten Wells Gray provincial park

  • Hoogseizoen erg druk
  • Voorjaar geweldig
Ultieme tip: DE Helmckenfalls,
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rustgevend en genieten in de natuur van ongerept Canada. (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Edith Horsthuis op 08 mei 2017

Met de Camper vanuit Calgary via Edmonton naar de Rocky Mountains gereden waar we wederom een mooie en warm hebben doorgebracht in de mooie natuur. Daarna doorgereden naar British Columbia het Wells Gray Provincial Park. Het blijft een zeer mooie omgeving waar je nog ongehinderd van de natuur kunt genieten.

Ultieme tip: Verblijf op een campground in Clearwater is aan te raden. Vandaar makkelijk te rijden naar de diverse watervallen en ongerepte natuur.
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een pareltje (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Priscilla Van Rijn-van Melis op 08 mei 2017

Een minder bekend park, maar zoveel moois te zien. Diverse watervallen, waarvan de ene nog mooier is dan de andere. Een hele mooie natuur en ik heb hier het geluk gehad een aantal zwarte beren te mogen zien. Ook is het leuk om de spingende zalmen bij Bailey's Cute te zien. Met een beetje geduld kan je ze spotten. Neem de tijd voor dit park.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
10 Wildlife
8 Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid
Ultieme tip: The Lake House in Clearwater is het beste verblijf ooit. Dit bed and breakfast met fantastische eigenaren ligt nabij de ingang van het park. Uiteten doe je bij Hop 'n Hog.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Spectaculair raften in Wells Gray NP (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Christa Thieme-Krüs op 03 december 2016

Wells Grey Park is prachtig qua natuurschoon. Maar nog mooier is het natuurschoon bewonderen vanaf de Clearwater River tijdens het raften. Het is absoluut een van de hoogtepunten geweest tijdens onze reis in British Columbia!

Pluspunten Wells Gray provincial park

  • Prachtige natuur
Ultieme tip: Ga waterraften met Interior Whitewater Expeditions. Een ervaring die je nooit meer vergeet!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

NoordAmerika.nl kenner
Sponsors