Whistler Mountain
Like ons op Facebook

Reviews Whistler Mountain

9,4
10,0 Algemene ervaring
9,5 Beziens­waardigheden
8,5 Locals
9,5 Restaurants
9,5 Veiligheid
9,0 Stranden
  • Aantal reviews: 8
  • Aantal waarderingen: 2

Mooi uitzicht (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Renate Gloudemans op 18 november 2019

Met de kabelbaan naar boven om van het mooie maar koude uitzicht te genieten. Whistler mountain heeft zijn naam ontvangen van alle markten die fluiten hun aanwezigheid tonen. Buiten de marmotten zijn nog tal van andere beestjes waaronder deze brutale chipmunk.

Pluspunten Whistler Mountain

  • geweldig uitzicht
  • dichtbij de marmotten

Minpunten Whistler Mountain

  • koud en winderig
Ultieme tip: Kleed je warm aan
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Natuurliefhebbers

Geweldig (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Gabriëlla Kuling op 22 november 2017

Het was echt zo mooi om te zien, je voelde de hitte van de zon, maar ook de kou. Ik stond in de sneeuw met mijn shortje aan op de top van de berg, ik vond het echt geweldig.
Je kan zoveel zien en het is een uitzicht die je nooit zou vergeten. Daarnaast zijn de mensen erg aardig en er zijn veel winkeltjes.

Pluspunten Whistler Mountain

  • Natuur
  • Aardige locals
  • Beesten
Ultieme tip: Neem de Peak to peak gondola naar de top! Ga daarnaast gewoon hiken, het is prachtig!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Adembenemend! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Wanda Schutte op 21 november 2017

Ook dit deel is ongelooflijk mooi als je reist door Canada, wat een prachtig natuur, dit moet je gezien en ervaren hebben als je door Canada reist! Wij kunnen het weten want wij zijn ervaren Canada reizigers ❤️ Ook veel te doen zowel in de zomer als in de winter. Voor ons een 10!

Pluspunten Whistler Mountain

  • juni
  • december
  • januari

Minpunten Whistler Mountain

  • juli
Ultieme tip: De gondola's en de kabelbanen wauw. De natuur natuurlijk erom heen is overweldigd. We sliepen in een hostel, geweldig.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis west Canada (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Lindsey Tony V. Limpt op 12 november 2017

Super gave vakantie gehad een rondreis met zijn tweeën heerlijk een maand rondrijden door het prachtige Canada! Echt oprecht onze mooiste vakantie tot nu toe! Prachtig land mooie natuur, dieren en cultuur! We hebben geslapen in b&b en hostel/motels heerlijk om bij de locals te overnachten echt het Canada gevoel! Super lief volk! Wij gaan zeker terug! We missen het nu al!

9,2
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
9 Veiligheid
9 Stranden
Ultieme tip: Whistler is gewoon heel mooi klein dorpje het olympisch dorp! Mooie natuur mooie trails om te hiken super mooie meren voor in de zomer te zwemmen! Prachtig!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Op hoge hoogtes in Whistler (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Samantha Maas - Tak op 12 november 2017

Als jouw reis je langs Whistler brengt, koop dan zeker een ticket voor de Whistler gondola. De verschillende gondels brengen je op prachtig uitzicht en zelfs als iemand met ontzettende hoogtevrees, zou ik het nooit hebben willen missen!

Pluspunten Whistler Mountain

  • aardige locals
Ultieme tip: Whistler gondola
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een jaar om nooit te vergeten! Heimwee niet uitgesloten ;) (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Dennis Mannien op 27 juni 2017

Whistler, een plek waar sport en natuur perfect samen gaan. In de winter uitstekend voor de wintersport, van skiën voor beginners tot off-piste snowboarden, maar ook andere avonturen zoals uitdagende zip-lines en snowmobiel rijden. In de zomer perfect voor het (downhill)mountainbiken, hiken, raften en heerlijk genieten van de natuur zowel op de bergen tussen gigantische sneeuwmuren of bij 1 van de verschillende meren in het dal. Whistler Village beschikt ook over veel restaurants voor ieders portemonnee, voor een luxe uitgebreid en prijzig diner ga je naar Araxi, maar je kan ook perfect en goedkoop eten bij El Furniture Warehouse (alles op de kaart $4,95) of overheerlijke sushi eten bij Harajuku (hier komen voornamelijk de locals).

9,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Locals
10 Restaurants
10 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten Whistler Mountain

  • nummer 1 skiresort Noord-Amerika
  • geweldige ervaring
  • veel opties in buitensport

Minpunten Whistler Mountain

  • In het weekend veel toeristen
  • prijzig
Ultieme tip: Whistler is niet goedkoop. Een dagje skiën/snowboarden kost al gauw 200$ p.p. (lift-ticket, huur etc.). Schrik dus niet van de hoge kosten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Whistler (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Jane Van de Louw op 07 mei 2017

In de winter van 2015-2016 ben in in het prachtige Whistler geweest dit vanwege een Working Holiday. Ik heb hier gewerkt en tegelijk leren snowboarden. Whistler is een perfecte plaats om dit te leren. Naast het relaxte leven is de natuur magnifiek en bevind je, je tussen super lieve en behulpzame mensen.

Pluspunten Whistler Mountain

  • aardige locals
  • , mooie natuur

Minpunten Whistler Mountain

  • Duur
Ultieme tip: Naco's bij Merlins, aan de voet van Blackcomb mountain.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Peak to peak Whistler Canada (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Jane Van de Louw op 07 mei 2017

Whistler is geweldig! Zowel in de winter als in het voorjaar. Ik ben er geweest vanwege een Working Holiday. De mensen zijn onwijs vriendelijk en de natuur is adembenemend. De sneeuw in de winter was echt top ik heb dan ook een super winterseizoen gehad in Whistler.

Pluspunten Whistler Mountain

  • Aardige locals
  • ,mooie natuur

Minpunten Whistler Mountain

  • Duur
Ultieme tip: De Nacho's bij Merlins aan de rand van Blackcomb mountain.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Reizen Whistler Mountain

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors