Toronto
Like ons op Facebook

Reviews Toronto

8,5
9,0 Algemene ervaring
8,5 Beziens­waardigheden
8,8 Locals
8,8 Restaurants
9,5 Veiligheid
6,8 Stranden
  • Aantal reviews: 9
  • Aantal waarderingen: 4

Toronto highlights (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Shirley Saidi op 11 november 2018

Toronto, prachtige stad. Leuker dan New York. De vibe in Canada is heel anders dan in USA. Prachtige natuur in de omgeving. Dit in combinatie met een bruisende stad maakt het een prachtige bestemming.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
10 Restaurants
10 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten Toronto

  • aardige locals
  • lekker eten
  • bruisend

Minpunten Toronto

  • geen
Ultieme tip: 1. Pak de ferry naar de Toronto Islands. 2. King street; geweldige straat met bars en restaurants 3. CN tower met zonsondergang 4. NIAGRA falls
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

3 weeks of Toronto - canadian kindness (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Loretta de Smaele op 19 november 2017

Een dynamische plek met voor ieder wat wils. Cultuur kunst natuur en de lekkerste ontbijtjes! Van Downtown Toronto waar alle winkels te vinden zijn om te shoppen, tot bijkomen aan het water of in een ligstoel, tot barretjes in leuke wijken, gezelligheid en culturele events.

Pluspunten Toronto

  • aardige locals
  • leuke barretjes
  • lekker eten
  • leuke haven
  • gezelligheid
  • diversiteit
  • kunst
  • gastvrijheid
Ultieme tip: Queen street. Even heel wat anders dan Downtown. Grafitt, tattooshops, gezelligheid, leuke kleine winkeltjes en de leukste eettentjes.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Toronto met peuter (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Nadine Hof-van Pommeren op 05 november 2017

Toronto, een fantastische stad voor jong én oud. We zijn daar vorig jaar geweest met onze dochter van bijna 2 en we hebben ons geen moment verveeld! Hyde Park, The Beaches, The Islands... We hadden zo nog 2 weken kunnen blijven. Oktober is een prachtig seizoen om de herfstkleuren te bewonderen en het weer was heerlijk.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Locals
9 Restaurants
9 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten Toronto

  • groen
  • Kindvriendelijk
  • openbaar vervoer
Ultieme tip: Zoek een Airbnb in een wijk bij Hyde Park of bij The Beaches in de buurt. Half uurtje van het centrum met het OV (merto of streetcar) maar wel de rust.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

CN Tower Toronto (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Wicher Folkers op 29 juni 2017

Toronto is op zich al een hele ervaring. Hoge wolkekrabbers die heel modern zijn en daar tussen heel oude gebouwen uit de 50 en 60 jaren..
Een bezoek aan de CN Tower en de Blue Jays honkbalclub mag niet ontbreken.

Pluspunten Toronto

  • Zeer vriendelijke mensen
  • betaalbaar
  • airco
  • CN Tower
  • metro
  • bus
  • taxi

Minpunten Toronto

  • NIet gezien
Ultieme tip: In het centrum van Toronto vind je ondergronds veel mogelijkheden om wat te eten of te drinken. Zomers is het er soms erg warm en daar is aan gedacht. Overal is airco.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Absolute aanrader (bezocht in maart 2007)

Review geschreven door Tobias Camps op 23 mei 2017

Ontario meer is de must see. Heerlijk volk. Veilig, groot en toch huiselijk. Absolute aanrader voor een minder avontuurlijk vakantie. Veel natuur en een mooie omgeving, voor ieder wat wils: stad of the Canadian outback.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
6 Stranden
Ultieme tip: Ontario meer bij helder weer.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen

Toronto en omgeving: Geweldig (bezocht in september 2007)

Review geschreven door Guus Birx op 18 mei 2017

De omgeving van Toronto is geweldig. Dicht bij Niagara Falls. Ook Agonqiun Park, ten noorden van Toronto is, zeker voor natuurliefhebbers, zeer de moeite waard. Men kan er kamperen,en/of tochten maken met kano's.

Pluspunten Toronto

  • Vriendelijke mensen
  • zeer schone stad
  • Mooi centrum
Ultieme tip: CN-tower is helemaal te gek. Een bezoek aan The Old Spaghetti Factory is ook zeer zeker de moeite waard.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers

canada is een supermooi land met zeer aardige mensen (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door John Voorthuijzen op 16 mei 2017

Als je in canada bent huur een auto en ga gewoon lekker rijden zonder vast doel behalve de niagara die moet je wel zien natuurlijk. Toronto is een hele fijne mooie stad die raad ik aan om die met de metro te doen daar parkeren niet meevalt daar en aardig duur is. Onderweg lekker vaak koffie drinken of ijsthee of ijskoffie bij Tim Holten en een lekker vers broodje erbij 's avonds kun je heerlijk eten bij de Manderijn zit in heel canada is een soort chinees met al you can eat. Overal ijskoud water gratis erbij kan nog uren doorgaan raak daar nooit over uitgepraat.

Het enigste wat wat minder is is het ontbijt in de meeste hotels als je er al kan ontbijten is het meestal eenvoudig geroosterd brood met jam en koffie of thee en een glas jus. Of je moet naar de duurdere hotels gaan, maar daar staat tegenover dat je er weer heel veel een soort ontbijt restaurants in de buurt heb van die hotels of motels helaas.

Een biertje is lastig te krijgen daar alleen in de iets betere restaurants en is aardig aan de prijs zeven of acht dollar is normaal en ergens kopen kan alleen in speciale drankwinkels niet in de supermarkt. Wij waren ook een week in Amerika daar word je weer doodgegooid met drank elke benzine pomp heeft zo maar 80 verschillende soorten ijskoud bier.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Locals
8 Restaurants
9 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten Toronto

  • mooie schone stad aardige mensen openbaar vervoer is prima

Minpunten Toronto

  • heb
  • ik niet gevonden
Ultieme tip: De Manderijn is een landelijke keten is een soort chinees met al you can eat maar heerlijk eten daar en heel veel keus echt voor iedereen en altijd gratis ijskoud water.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Great! (bezocht in juli 2008)

Review geschreven door Amy Ebberink op 14 mei 2017

It's just a lovely city!! ❤️
I would love to go there again this summer to see the rest of the city!
Een erg mooie stad!! ❤️
Ik zou heel graag dit jaar weer gaan om de rest vd stad te gaan bekijken!

Ultieme tip: CN - Tower
Aangeraden voor: Luxe reizigers

Onze droom komt uit ! (bezocht in mei 2014)

Review geschreven door Tineke Sas op 04 oktober 2016

Al jaren zijn mijn man, onze jongste zoon en ik groot honkbalfans en onze club is de Toronto Blue Jays. Mei 2014 kwam onze droom uit en bezochten we 3 dagen achter elkaar een wedstrijd van " onze " Jays. Wat een fantastische ervaring was dat zeg om nooit te vergeten. Ook Genoten we van Toronto zelf met als hoogtepunt uiteraard de CN tower

Pluspunten Toronto

  • prachtig natuur
Ultieme tip: Bezoek je Toronto, probeer dan tickets te krijgen voor een wedstrijd van de Toronto Blue Jays in het Roger Centre ( 50000 bezoekers ), een geweldige ervaring !
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Reizen Toronto

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors