Like ons op Facebook

Vakantie Verenigde Staten

Amerika online

Een vakantie in Amerika begint met ontspannen op reis gaan, wetende dat je slaapplekken, vervoer en gave activiteiten al geregeld zijn. Zo’n vakantie begint met Riksja Amerika. We zijn zelf op zoek gegaan naar die plekken en adviseren je graag. Zwemmen met zeekoeien? Dat kan! Met een Navajo te paard langs rode rotsen? Yes sir! Slapen op het randje van de Grand Canyon? Consider it done.

bekijk alle reizen van Amerika online Best geboekte reizen

Tenzing Travel North America

Schitterende uitzichten over de Grand Canyon, het Vrijheidsbeeld dat u in de Big Apple verwelkomt of het bulderende geluid dat van de gletsjers in Alaska afkomt… Nee, een vakantie die u heeft doorgebracht in Amerika vergeet u nooit meer. Kunt u niet wachten om Amerika zelf te verkennen? Geef uw reiswensen door aan onze specialisten en zij helpen u graag verder. Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel North America Best geboekte reizen

Djoser

In de Verenigde Staten is oneindig veel te zien en te beleven. Eén vakantie is lang niet genoeg om alle highlights van dit immense land te zien, maar het is wel een goed begin! Ga op vakantie naar de Verenigde Staten met Djoser. Onze ruime aanbod bestaat onder meer uit rondreizen langs de oost- en westkust, citytrips naar New York en roadtrips over Route 66. Waar kies jij voor? 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333TRAVEL

333 Travel biedt een breed en verrassend aanbod aan vakanties in de Verenigde Staten. Bij ons kunt u kiezen uit strandvakanties, fly drives, rondreizen, stedentrips en familievakanties. Wij zijn flexibel en passen een vakantie volledig aan al uw wensen aan. Bekijk onze reizen naar Amerika op vakantie en neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Verenigde Staten. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

New York, Los Angeles, Washington D.C., Florida, de Grand Canyon, het Yellowstone National Park; Amerika telt te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Niet voor niets is de Verenigde Staten een razendpopulaire vakantiebestemming. WRC Reizen helpt u bij het plannen van uw vakantie in de Verenigde Staten en stelt een unieke reis voor u samen.

Smart Amerika

Vier vakantie in Amerika. Door slimme keuzes maak je een betaalbare reis. Kies de route die jij wilt volgen en voeg excursies toe naar wens. Zo geef je een persoonlijke twist aan jouw Amerika vakantie. Kampeer in de vallei van Yosemite national park en bezoek de Amish.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
NoordAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Southwest USA by Camper - va € 595
Southwest USA by Camper

Een camperreis maken door het zuidwesten van Amerika is een fantastische belevenis

  • Naast ​de wereldberoemde nationale parken als Grand Canyon en Yosemite bezoekt u ook Sequoia en Zion
  • Een bezoek aan Los Angeles, Las Vegas en San Francisco mag natuurlijk niet ontbreken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

NoordAmerika.nl kenner