Like ons op Facebook

Vakantie Verenigde Staten

Amerika online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Sjok te paard langs rode rotsen, spot sterren in Hollywood of neem een pokerles in Vegas. Je slaapt in een afwisselende mix van accommodaties: een Lucky Luke lodge, Full House hotel of in een stereotiep motel. Je excursies zijn inclusief; zo ben je gegarandeerd van een plek. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Amerika online Best geboekte reizen

Tenzing Travel North America

Schitterende uitzichten over de Grand Canyon, het Vrijheidsbeeld dat u in de Big Apple verwelkomt of het bulderende geluid dat van de gletsjers in Alaska afkomt… Nee, een vakantie die u heeft doorgebracht in Amerika vergeet u nooit meer. Kunt u niet wachten om Amerika zelf te verkennen? Geef uw reiswensen door aan onze specialisten en zij helpen u graag verder. Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ en lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel North America Best geboekte reizen

Djoser

In de Verenigde Staten is oneindig veel te zien en te beleven. Eén vakantie is lang niet genoeg om alle highlights van dit immense land te zien, maar het is wel een goed begin! Ga op vakantie naar de Verenigde Staten met Djoser. Onze ruime aanbod bestaat onder meer uit rondreizen langs de oost- en westkust, citytrips naar New York en roadtrips over Route 66. Waar kies jij voor? 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Verenigde Staten. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

333TRAVEL

333 Travel biedt een breed en verrassend aanbod aan vakanties in de Verenigde Staten. Bij ons kunt u kiezen uit strandvakanties, fly drives, rondreizen, stedentrips en familievakanties. Wij zijn flexibel en passen een vakantie volledig aan al uw wensen aan. Bekijk onze reizen naar Amerika op vakantie en neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

WRC Reizen

WRC Reizen is al sinds 1983 een begrip. In 1983 opende WRC Reizen haar deuren als eigentijdse, onafhankelijke directseller. Nog steeds stelt zij haar eigen producten samen en verkoopt haar reizen aan u als consument. WRC staat voor een eigen(wijze) visie: een origineel, individueel verzorgd aanbod van reizen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Smart Amerika

Vier vakantie in Amerika. Door slimme keuzes maak je een betaalbare reis. Kies de route die jij wilt volgen en voeg excursies toe naar wens. Zo geef je een persoonlijke twist aan jouw Amerika vakantie. Kampeer in de vallei van Yosemite national park en bezoek de Amish.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
NoordAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Single groepsreis New York, Washington & de Niagara Watervallen - va € 1989
Single groepsreis New York, Washington & de Niagara Watervallen

Deze reis neemt ons mee langs de meest indrukwekkende plaatsen van de oostkust van de Verenigde Staten

  • We bezoeken de Niagara Watervallen, één van de grootste en bekendste watervallen ter wereld
  • Geniet van het fenomenale uitzicht vanaf de Empire State Building!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner