Goedkoop bellen & Internet Verenigde Staten

Goedkoop bellen & Internet Verenigde Staten

Hoe kan ik goedkoop bellen in de Verenigde Staten van Amerika?

Telefooncel

In Amerika bestaan ze nog hoor! De ouderwetse telefooncellen waar je met kwartjes kunt betalen. Ze staan op straten en hangen vaak in openbare plekken zoals overheidsinstellingen (bijvoorbeeld het gemeentehuis, een bibliotheek et cetera). Ook hangen deze payphones in sommige winkelcentra.

Skype

Via Skype kun je gemakkelijk bellen met het thuisfront. Hiervoor moet je wel een account hebben aangemaakt, moet het programma op een computer met internet zijn geïnstalleerd, en moet er een headset met microfoon op de computer aanwezig zijn. De meeste computers in internetcafé's beschikken gelukkig over al deze faciliteiten.

ZELF NAAR Verenigde Staten?

Bekijk alle 262 reizen naar Verenigde Staten

Mobiele telefoon

Met een mobiele telefoon ben je altijd bereikbaar in Amerika. Met een Nederlandse telefoon kun je gewoon bellen en gebeld worden. Wel is dit vaak heel erg duur. Informeer daarom eerst bij je telefoon provider voor actuele kosten.

Wat is het netnummer van de Verenigde Staten van Amerika?

Het netnummer van de VS is + 1.

Waar koop ik een simkaart?

Bij de verschillende telecom bedrijven kun je een simkaart kopen. Eventueel kun je hier ook een telefoon bij kopen. Met deze simkaart bel en sms je voordelig binnen het land. Wanneer je naar andere landen wil bellen kun je beter eerst een 'international calling card' kopen.

International Calling Card

Met een international calling card kun je voordelig naar het buitenland bellen vanuit de VS. Op deze kaart staat een nummer dat je intoetst op een telefoon, daarna bel je het nummer dat je wil bereiken. De tarieven en gedetailleerde gebruiksaanwijzing staan op de kaart. De kaart is bij veel supermarkten en buurtsupers te koop. Ook kun je voor verkoopplekken informeren bij het lokale VVV-kantoor.

Waar kan ik internetten in de Verenigde Staten van Amerika?

De meeste horeagelegenheden en hotels bieden gratis wifi aan. Verder zijn in alle grote steden en in de meeste stadjes en dorpjes ook internetcafé's te vinden.

Reizen Verenigde Staten

Specialisten Verenigde Staten

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Noord-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Canada kenner
Sponsors